Resultatet av juleballet

16.12.2011
23:14
Follow on Bloglovin

Dagen i dag har jeg kanskje ikke akkurat vært med mine fulle fem. Ble litt mye festing og lite soving i natt, for å si det sånn. Som sagt, så var jeg jo på juleball i går. Der skjedde det drama både opp og ned, hele tiden. Ble ikke tatt noen bilder på ballet, for det glemte jeg.


På vors over et jævla hønsehus. Det forlarer vel saken. Og btw, jeg hater høner og så og si at av fugler. Bortsett fra kanarifugler og undulater, de er søte.

Reglene var ganske greie: Man kunne drikke før og etter ballet, men ikke på selve ballet. Og det var jo greit nok, men hvem fulgte den regelen? Hehee. For å si det sånn, så endte det med at venninna mi som skulle stå for hele programmet den kvelden, ble kastet ut av vaktene, fordi hun hade gjemt drikka under kjolen, på rumpa. Jævlig smart. Mens den ene vakten sjekka veska mi, hører jeg plutselig: "Oi, her var det ikke noe alkohol, bare litt mat". Jeg trodde jeg skulle dø. Den jævla vakta hadde rota rundt i veska mi, så det lå salat og ost over alle tinga mine. Så nå kan jeg takke bestekompisen min, Ola, for at krølltanga mi er full av smør og doven salat.

Drikka mi hadde derimot blitt tatt fra det geniale gjemmestedet. De hadde tatt 2 fulle spritflasker, og kasta noen øl nedi et hull i fjellet. TUSEN TAKK!! Heldigvis var dette like før vi skulle dra.


Og der hadde de så vidt begynt....Haha, trenger jeg å forklare?

Men selve ballet var ikke så vellyket, var mere på utsiden sammen med alle folka, enn vi var inne. Så det endte med at vi dro litt tidligere, noe som passet greit for min del når det gjelder søvn. Og på toppen av det hele så kom politiet like etter vi dro. Da koste vi oss med kebabpizza istedenfor.

I dag på skolen var jeg sikker på at jeg skulle spy flere ganger. Begynte med at jeg var på skikkeliggodt humør på bussen, og skravla gikk i ett sett... som vanlig! Men når jeg kom på skolen, bare velta magen seg. Ble dritkvalm etter en halv kartong eplejuice før en humpete busstur, og enda mere juice når jeg kom på skolen, blandet med god gammeldags hangover. Da jeg fant ut av at jeg var sulten, følte læreren såpass med meg, at jeg fikk gå å kjøpe mat. Siden jeg ikke hadde matlyst, kom jeg opp med noe nudel-lignende shit som het ett eller annet med "meksikansk". Fy faen, det så ut som spy! Kan ikke akuurat si det hjalp med mat, nei. Men historien slutter ikke her.. Desverre. Når jeg er på vei opp trappa til klasserommet, ser jeg framover. inne på det jævla slakteriet til Restaurant og matfag lå det intet annet enn et grisehode. Da løp jeg rett inn på do. Men det var heldigvis falsk alarm.


Haha, jeg trodde jeg skulle dø da jeg fikk se dette bildet første gangen.

Ellers gikk skoledagen veldig fint, med mobbing på både facebook og av lærerne. Så ut som om de hadde det fryktelig gøy med meg, siden jeg så og si ikke klarte å rykke en finger uten å lage rare lyder og holde meg for munnen.

Noen andre som har vært på ball? hahaha

7 kommentarer

sennene 16.12.2011 23:40
genialt! jhaha :D
16.12.2011 23:46
herlig,herlig!! :D
inehen 17.12.2011 12:24
Haha hørtes ut som litt av en kveld! (:
NoraJH-kommenterer noen ganger tilbake! 17.12.2011 19:17
Takk for kommentaren!:)
Helena - kommenterer tilbake! 17.12.2011 22:19
Haha, morsomt innlegg! Har ikke vært på ball, nei :) <3
♥ Malèn 17.12.2011 22:48
Har ikke vært på noe ball nei, men skal den 6. januar ♥
Silje 18.12.2011 09:48
Hahaha, huff.. Det så ut som dere hadde det morsomt da hvertfall :)

Skriv en ny kommentar

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits