Sånne mennesker liker jeg ikke

26.12.2011
12:30
Follow on Bloglovin

Nå sitter jeg på bussen, på vei hjem igjen til Sørlandet. Jula har faktisk vært utrolig bra, og jeg har kost meg. Det eneste jeg har å klage på, er at jeg våknet på selveste julaften med sår kropp, ekstrem hodepine, feber, og en ubrukelig sår hals. Fin start på jula..? Formen ble ikke så mye bedre, og når kvelden kom, frøys jeg så innmari, at det stakk på hele kroppen!

Her er noen bilder av meg og søstera mi, som er delvis grunnen for denne bloggen, fra julaften. I følge henne så hun ut som en gutt.

Og før jeg slutter dette innlegget må jeg bare komme med en tilståelse. Når jeg kom på bussen i stad, og skulle finne meg et sete, går jeg langt bak. Det var ganske fullt, så jeg tok den første og beste som satt nesten helt bakerst. Jeg spurte en jente som satt med en gigantisk bag ved siden av seg, som jeg ikke en gang la merke til. Det at jeg ikke gjorde det er egentlig litt sykt, når jeg tenker meg om. Men tilbake til poenget: jeg spør da dette pakkeselet av en dame/jente i 20-årene om å sitte, og det var da jeg fikk meg et sjokk. Hun bare stirrer på meg med det mest "giddalause" blikket jeg noen gang hadde sett. Som om jeg hadde forstyrret henne i en livsviktig situasjon. Hun tar opp bagen hennes som sikkert veide nærmere et tonn(?), mens hun fortsatt holdt blikkontakt. Alt dette var greit nok, helt til hun, helt sikkert på trass, hiver den over fanget. Like sur i trynet, uten et glimt av annet enn likegyldighet og furt, snur hun hodet, og stappet bagen oppi trynet bare for å lage et poeng. Da jeg prøver å være høflig, og beklage med at jeg ikke så den store bagen, og at jeg heller kan finne et annet sted, tror dere ikke at hun bare lukket ørene, og fortsatte å pine seg selv med den jævla bagen. Jeg satt meg bak henne, og hun hadde den blysteinen av en bag på fanget lenge, før hun endelig la den ned. Ble sikkert for tungt for den spinkle kroppen. Je hadde så lyst til å bare sleppe ned bagasjen på gulvet og sette meg rett ved siden av henne, så hun fint kunne ha den bagen på fanget resten av turen. Hun kunne vel for faen ha lagt den på gulvet, da?! Herregud, det irriterte meg! Er jo ikke min feil at hun absolutt skulle ha med seg den bagen inn, vel? Hun kunne latt den ligge under bussen, som alle andre har gjort. Nå håper jeg virkelig bussen blir så full at noen må sitte ved siden av henne. Da skal jeg sitte å le for meg selv. Takk for meg.

4 kommentarer

Martine Kristine Skjønnhetsblogg 26.12.2011 14:14
sv ;Så bra :-D

Du har et utrolig fint design på bloggen din!
Karoline 29.12.2011 21:42
Aah, alltid kjipt å våkne på julaften med feber og sykdom :/
Isabl 01.01.2012 18:13
Bildene var kjempe fine, og nei - si til søsteren din at hun aldeles ikke så ut som en gutt :-o Pene er dere!!

Og det med buss-situasjonen var jo bare litt tåpelig. Så ille kunne det ikke vært altså, haha.. Måtte nesten le litt når du skrev det med at noen måtte sitte vedsiden av henne uansett :-) Unnskyld meg, men sånne trassige folk kan jeg gosse meg av innimellom..
minhchau 04.01.2012 21:52
fine bilder!

Skriv en ny kommentar

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits