Konkurranser og tvkos

01.04.2012
23:45
Follow on Bloglovin

Akkurat nå driver jeg og surrer rundt litt på nettet, og kom over en konkurranse hvor man kan vinne en iPad2. Det er noe jeg har tenkt til  kjøpe lengee, men har ikke penger til det. Så dette er jo en super sjanse. Hvem er det ikke som vil ha en ipad? Så dere må melde dere på, alle sammen! Dere finner konkurransen til Activism her.

Jeg fant også en annen konkurranse, hvor dere kan vinne hairextensions. Og det er jo det neste alle jenter vil ha, er det ikke? Det er i hvert fall noe jeg har kjempelyst på! Gå inn på denne bloggen, og meld dere på! Kjapp dere, for hun trekker vinneren i morgen, og dette er noe jeg i hvert fall ikke ville gått glipp av.

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Nå sitter jeg og ser på twilight og koser meg, og har nettopp lastet ned de siste episodene av how i met your mother, så nå er jeg klar til å legge meg på senga, og slappe av resten av kvelden.

Husk konkurransen jeg har også, hvor dere kan vinne et deksel til iphone 4 og 4s. Den finner dere her.

Hva gjør dere i kveld? Ha en fin kveld alle sammen!♥

 

6 kommentarer

Tom 01.04.2012 23:50
hvorfor Twilight...? du gjør meg trist Martine... ;)
kristinehi 01.04.2012 23:54
lykketil i konkurransen da : D

Sv: takk for kommentaren <3
Martine Hermansen 01.04.2012 23:56
Tom: Haha, slutt med deg! Liker de filmene :)
Maria Bergheim 02.04.2012 14:49
ha en fin dag ♥
03.04.2012 10:58
Kjempe gøy at du har begynt å blogge igjen, Martine! :-) veldig fin blogg og!! Og forresten, jeg digger how i met your mother!
vitamincare 25.09.2012 00:01
serr ble lit inponert og så igjenom bloggen din der fant jeg ut du og har dreve me radio fett same her fra stvg har selv drevet mit eget radio program og hat mange kjente fjes innom ceep up dont give up tror du må revudere og beggyne igjen så ut som du likte det god natt fra stvg

Skriv en ny kommentar

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits