Trenger nye blogger å lese

15.02.2013
19:04
Follow on Bloglovin

Da har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen, starter vel ordentlig i morgen. Nå skal jeg bare fortsette kvelden med Nathalie, se litt på serier og kose oss med litt fredagsgodt. Ha en kjempefin helg og ferie alle sammen!♥ 

Men jeg har lyst å finne noen nye blogger å lese, så kommenter gjerne, så jeg kan ta en titt.Kan noen forklare meg dette?

05.08.2012
20:15
Follow on Bloglovin

Jeg skulle bare titte innom min egen blogg en gang i går, og plutselig kom det opp et stort advarsel-skilt. 


Jeg har også fått høre at man ikke akn åpne bloggen min, og lurer på hva dette er, og hva som har skjedd! Er det noen som kan hjelpe meg med dette?

Del gjerne innlegget videre på blogg og facebook, så jeg kan få hjelp med dette, det hadde vært herlig!

Forslag til videoblogg?

29.03.2012
12:46
Follow on Bloglovin

Sånn, da fant jeg ut av at det er på tide å begynne å blogge igjen! Nå har jeg hatt en lang pause, og merker jeg har savnet bloggen litt, og nå som jeg har litt bedre tid.... Nei, det har jeg for så vidt ikke. Men nå som sommeren kommer, og det begynner å skje ting, morsomme og gøye ting, så gleder jeg meg til å begynne å blogge igjen!
Og jeg tenkte faktisk jeg skulle starte med en konkurranse som kommer i løpet av noen timer, tenker jeg. Hvis det er noen som har forslag til videoblogger dere vil se, eller noe annet dere ønsker, er det bare å si ifra! Ha en fin dag videre alle sammen, så blogges vi! 

 

Ny header - Takk til Tina!

07.01.2012
21:10
Follow on Bloglovin

Nå har jeg endelig skaffa meg min første header! Fant ut av at det var på tide, ettersom jeg har blogget i ca 2 måneder. Jeg har ikke vært særlig aktiv da, men det har jeg planer om å forandre på.


Fikk ikke helt tilpasset den til bloggen da, men den funket jo nå også, synes jeg!

Nå har jeg vært så heldig at Tina har tilbudt seg å lage header til meg. Ble utrolig takknemmelig da hun tok seg tid til å lage 7 forskjellige headere. De var nydelige alle sammen, og nå har jeg valgt ut denne, da! Tusen takk igjen, til Tina! Nå gjenstår det bare å fikse litt på designet, så er jeg helt fornøyd!

Hva synes dere om headeren?

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits