Rosa elefanter

05.03.2013
12:00
Follow on Bloglovin

For en stund siden likte jeg veldig godt å lese. Jeg leste en del krimbøker, og likte spesielt godt serien til Camilla Läckberg. Men etter jeg hadde lest noen av de, gikk jeg veldig lei, og har ikke lest siden. Jeg kan begynne på en bok, lese 5-6 sider, og så gi opp. Men i går fikk jeg låne ei bok som hørtes veldig morsom ut, så jeg bestemte meg for å gi den en sjanse. 
Nå skal jeg kose meg!

HUSK KONKURRANSEN, MELD DERE PÅ HER

Liker dere å lese?

Lille prinsesse

31.07.2012
18:14
Follow on Bloglovin

Jeg er egentlig ikke så spesielt glad i små hunder. Jeg er livredd dem. Store, lodne hunder går greit, for de er kosete. Mens de små.. De bare biter og bjeffer. Men denne lille prinsessa har falt i smak hos meg. Sarita er den nydeligste hunden jeg har sett noen gang, og ikke er hun særlig skummel heller. Hun har så korte, hårete bein, at jeg trot ikke hun når så langt om hun vil bite meg i beinet.


Nydelig, eller hva? ♥


Jeg vil forresten anbefale om en konkurranse, med en kjempefin premie. Du kan vinne en goodiebag med to statement-smykker, en klokke et par øyeskygger fra e.l.f, et armbånd og en neglelakk fra essie! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar, og like innlegget. Konkurransen finner dere her.

Dette kan du vinne.

Har forresten satt sammen noen inspirasjons antrekk som kommer ut litt senere i kveld, hvis noen er interessert? 

 

Twitter, jeg? ja

05.01.2012
22:14
Follow on Bloglovin

I dag har det blitt dårlig med blogging. Jeg som lovte bedre blogging, senest i går. Haha! Men jeg har rett og slett ikke vært hjemme, har vært på mørkekjøring og skole i hele dag. Men i morgen begynner vi med å ta bilder til animasjonsfilmen, så da er i hvert fall kamera på plass! Blir nok litt bedre da, skal dere se. Martineher, heter jeg!

Har forresten skaffet meg twitter, dere! Og jeg skjønner ingenting.. Har problemer med så og si alt, bortsett fra å skifte bakgrunn, eehehe. Sååe, dere må gjerne følge meg der! Så skal jeg prøve å bli litt klokere på det greiene. Kommer sikkert fort inn i det!

Hva er deres twitter?

Andre som har problemer med å skjønne det?

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits