Nytt prosjekt på gang

14.03.2013
09:05
Follow on Bloglovin

Har tenkt å sy på litt blonder på denne toppen, gleder meg virkelig til å se resultatet! 

Har du noen tips til hva man kan gjøre med gamle klær man er litt lei av?

Gjør det selv: ombre negler

30.07.2012
13:13
Follow on Bloglovin

Det er ikke noe som er finere enn fargerike negler nå på sommeren! Men siden jeg ikke har det største utvalget av neglelakker hjemme, må man ty til andre løsninger. For man blir ganske lei av de samme fargene om og om igjen. Og siden det er blitt så populært med ombre i det siste, tenkte jeg at jeg kunne dele dette tipset med dere!

Du trenger to neglelakker i forskjellige nyanser. En lys og en mørk. Hvis du vil kan du blandu to helt forskjellige farger, som for eksempel blå og gul. En svamp, du kan bruke hvilken som helst. Jeg har brukt en kjøkkensvamp jeg har klipt til. En blank neglelakk, eventuelt en lys, gjennomsiktig rosa (jeg brukte Sugar Daddy fra essie). En plastikklomme eller bakepapir som underlag og noe du kan røre med. Jeg har brukt en q-tips.


Først lakker du et lag med den lyse fargen, og venter til den har tørket helt.


Drypp to klatter med de to fargene på underlaget, og bland de så vidt sammen på midten.


Press svampen fordi over neglelakkene og press den forsiktig på neglen. En av gangen. Rugg gjerne litt frem og tilbake, men ikke for mye!


La det tørke helt, og så fjerner du neglelakken som har kommet på huden, med en q-tips eller en bommulspad som ikke loer. Etter det fører dere på en gjennomsiktig rosa, eller blank neglelakk.
Og slik blir resultatet. Du fører bare på så mange lag med den siste lakken helt til du får det resultat du ønsker. Det ser faktisk litt bedre ut i virkeligheten, og nå har jeg jo påført noen flere lag også. 

Jeg klarer egentlig ikke helt bestemme meg om jeg synes det er dødskult eller om det ikke ser ut. Er fortsatt litt skeptisk

Hva synes dere om ombre-negler?

Har dere prøvd dette før?

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits