Denne helgen

16.06.2013
13:23
Follow on Bloglovin

Denne helgen har jeg tilbrakt med familien, derfor det har blitt lite med blogging.

Fredagen begynte vi med klassetur til Oslo hvor vi fikk en 2 timers lang omvisning på NRK. Det var i  grunn veldig gøy. Deretter gikk fotogruppen og besøkte en skole som het Bidler Nordic, hvor vi fikk et lite kurs. Etter det ble det bittelitt shopping, og så tok jeg turen til pappa. Veldig koselig å se alle igjen.

Ellers, så har jeg trukket vinneren av konkurransen, og har sendt mail til den heldige vinneren - Jb Fanfiction. Gratulerer så mye!

Nå går turen til Gardemoen om noen få strakser, og neste gang vi snakkes, er jeg på Rhodos. Ha en kjempefin søndag alle fine lesere! 

Hva har dere gjort i helgen?

Bildedryss - badefjell

11.06.2013
21:30
Follow on Bloglovin

I dag har jeg og Nathalie vært en tur på bedefjell og badet. Vi tok med gummibåten, og barnslige som vi er, hadde vi det utrolig gøy! Vi fikk også dratt med oss søsteren hennes som var så snill og tok masse bilder av oss. Det er deilig med litt ordentlig sommervær altså!Flere som har badet i år?

Minner også om konkurransen som du finner her

Bursdagskos

03.06.2013
09:00
Follow on Bloglovin

Fine bursdagsbarnet!

Martheee 


Grill babesSånn dere som regel finner meg; med mobilen (som jeg forresten knuste hele skjermen på....)

Godjenta ♥

Nydelig! Første pusen jeg ikke har vært redd for. Nydelig den også

Denne helgen har det blitt lite blogging. Fredagen begynte med en kjempekoselig grillkveld hos bursdagsbarnet, Line. Vi koste oss med masse god mat og drikke, og ikke minst en nydelig sjokolademousse. Og kvelden endte med en topp bytur. Lørdagen samlet vi russebil-gjengen, og kikket på bil. Vi fant en utrolig fin bil, og et par andre ok biler, så vi fikk sendt litt mail. Håper virkelig vi får den vi vil! 

Helgen har vært fylt av sommerstemning med båtturer, årets første bad, i Norge vel og merke, og masse sol og is

Hvordan har din helg vært?

Båttur

31.05.2013
09:37
Follow on BloglovinHer om dagen hadde jeg årets første båttur, og jeg kjenner jeg gleder meg veldig til sommeren nå! Nå sitter jeg og øver på fremføringen til eksamen etterpå, skal bli så utrolig deilig å bli ferdig. Så er det rett i bursdag i kveld, og første dag som opplæring i den nye jobben i morgen. Det blir spennende!

Flere som holder på med eksamen?

Sushi date

30.05.2013
15:30
Follow on Bloglovin

Siden jeg fikk levert bildene til eksamen ganske tidlig i dag, hadde vi litt ekstra tid på oss i byen. Da bestemte vi oss for å ta litt sushi og gå å kikke på litt klær. Nå er det tid for litt slapping, så er det å begynne med fremføringen til i morgen.

Jeg møtte også bestevenninnen min som jeg ser altfor sjeldent, i byen. Var veldig koselig!

Nydelig start på morningen

12.03.2013
08:58
Follow on Bloglovin

Dagen blir så mye bedre med en kopp god eple te.

Nå sitter jeg på skolen og skal snart begynne på et nytt prosjekt. Sola skinner ute, vi har en grei skoledag, jeg har ingen planer og skal bare slappe av og kose meg med pretty little liars når jeg kommer hjem. I morgen er det IKEA. Jeg føler dette kommer til å bli en bra dag. Ha en fin dag alle sammen!Hva er deres planer i dag? 

Matlaging

04.03.2013
19:40
Follow on Bloglovin

Det har blitt litt lite blogging i det siste, fordi jeg har et utrolig dårlig kamera, og dermed ikke særlig lyst til å blogge. I tillegg har jeg også vært opptatt med andre ting, så har prioritert bloggen dårlig.

I dag var det utrolig deilig å komme hjem fra en slitsom og lang skoledag. Nå har jeg og søstern min lagd god mat til oss, og lapper til dessert. Nå skal jeg kose meg med noen episoder av pretty little liars, og så skal jeg nok prøve å få lagt meg litt tidlig i kveld.


Flinka som lager lapper!

Hva har dere gjort i dag?

En litt mer vellykket skitur

23.02.2013
21:02
Follow on Bloglovin

Nå sitter jeg i stua og halvsover. Er så utrolig sliten etter dagens skitur. Vi gikk en lang tur på nesten 4 timer, og jeg er utrolig imponert av lillesøstern min på 4 år, som gikk hele runden med bare én pause. Det er til og med bare 5. gang hun går på ski, og hun var kjempeflink. Det ble en utrolig koselig og vellykket tur! 


Gulljenta er klar for skitur!Ikke alltid like lett å komme seg opp bakkene..

Nydelig!

Også møtte vi på noen fine hester som Em var veldig opptatt avGodt med en liten pause
Så blid og fornøyd når hun klarte å stå ned hele den bratte bakken! 

Hvis dere liker bloggen min, må dere vledig gjerne like siden min på facebook HER 


Hva har dere gjort i dag? Liker dere å gå på ski?

Fall og knall på skitur

21.02.2013
19:21
Follow on Bloglovin

Nå har vi akkurat kommet hjem fra hytteturen, og jeg klarer så vidt å sitte på rompa, mens søstra mi klarer nesten ikke å stå på det ene benet, etter dagens skitur. Løypene var fint oppmerket, emn det var ganske glatt til tider. Det ble en del knall og fall, og når vi hadde litt over 2 km igjen, falt Nora og forstuet benet. Da endte det med at jeg og Nathalie måtte bytte på å bære henne på ryggen, mens vi sto på ski. Da vi nesten var fremme til bilen falt jeg mens jeg hadde Nora på ryggen, og slo halebenet kraftig. Haha, litt av en skitur! Merker det er lenge siden jeg har stått på langrenn, for å si det sånn. Men når det er sagt, må jeg jo si at jeg elsker å stå på langrenn. Synes det er utrolig koselig :)

Ellers på turen har vi kost oss med masse god mat, monopol, alias, godteri, og skiturer. Vi hadde også en tur i slalombakken. For en koselig og vellykket tur!


Norsk, sprek ungdom

Fall nummer 1

Søskenflokken

Fall nummer 2

Visse normenn er altså ikke født med ski på bena..

Fall nummer 3

Fall nummer 4

Fall nummer 5Fall nummer 6

Fall nummer 7, så gadd vi ikke ta flere bilder, for vi gikk ut av tellinga..

Jenter på tur

Også endte det opp med noen blodige hender og skinnfiller.. Det skal ikke være lett! 

Flere som liker langrenn?

Klar for hyttetur

19.02.2013
15:09
Follow on Bloglovin

Om ikke lenge drar jeg og Nathalie på hyttetur, og blir bort til torsdag. Siden vi ikke har internett, blir det nok lite med blogging. Skal prøve å få ei venninne til å hjelpe meg litt, men vi får se. Skal bli deilig å komme seg litt vekk, stå på ski og bare slappe av. Nå skal jeg bare hive i meg frokosten, pakke resten, og så drar vi.Hva er deres planer i ferien? 

God start på ferien

16.02.2013
13:40
Follow on Bloglovin

Gårsdagen var en herlig start på ferien! Jeg hadde besøk av Nathalie og vi slappet av med idol og god mat. Senere i dag skal jeg møte henne i byen, og vi skal se ei venninne synge på ukm. Merker godt at jeg virkelig trengte litt ferie nå! 
Nå får jeg ta meg litt mat og gjøre meg klar. Kommer innlegg med outfit senere. Ha en strålende dag, alle sammen!

Hva skal du i dag? 

Campingliv

04.08.2012
20:57
Follow on Bloglovin

Blir ikke så mye blogging denne helgen, for jeg er på campingen her i Hønefoss. Har funnet ut av at jeg elsker campinglivet! Er så deilig med is, sol, grilling og bading hver dag. I dag har jeg fått kjøpt meg et lite digitalkamera også, som er veldig greit når jeg ikke orker å drasse med meg speilrefleksen overalt.


Nydelig Emma Luoise
Liker du også camping? 

Gratulerer med dagen, lillebror!

02.08.2012
23:24
Follow on Bloglovin

I går var jeg på dobbeldate, hvor vi så batman på kino. Var i grunn en veldig bra film, men den var litt langdradd. Varte i hele 3 timer, som var litt for lenge for meg. Etter dette gikk vi på restaurant, noe som var kjempekoselig! Ble dessverre ikke tatt noen bilder, siden kamera mitt er ødelagt...

I dag blir min kjære lillebror 11 år! Så da var jeg oppe klokken 8 om morningen med pakker og kjeks med lys, på sengen til han. Vi er tre søsken her, og har alltid gjort det sånn at når en av oss har bursdag, får vi to andre en liten gave. Men siden jeg fikk min litt tidligere, skulle ikke jeg få noe i dag. Men lillesøsteren min fikk så vondt av meg, så hun hadde brukt sine egne penger på en liten ting til meg. Hun er vel søt ♥
Her er gavebordet. Men alle gavene er borte. Nesten.

Se så søt! Jeg fikk noen hint til hva det kunne være, og det var at den var i yndlingsfargen min, og kanskje noe jeg kunne bruke på hove, når jeg skulle ut å tisse på natta. Ho er vel søt og! Haha

Vi har hatt familieselskap i dag også, som vi alltid har på selve bursdagen, men i år fikk jeg ikke blitt med siden jeg skulle på jobb.. Det er jo litt kjedelig! men da venter is og kake når jeg kommer hjem! Naam.

Har dere også en slik ordning? Pleier dere å gjøre noe spesielt når noen har bursdag?

Ny jobb

31.07.2012
10:48
Follow on Bloglovin

I dag er det første dag på den nye jobben. Jeg har fått jobb på lekebutikken på senteret, og i dag er første dag med opplæring. Blir nok spennende, til tross for at jeg har jobbet der en uke igjennom skolen. Men det er nå 2 år siden, så har nok en del å ta igjen.

Ønsk meg lykke til alle sammen!

Har dere jobb, eller sommerjobb?

Fisketur

29.07.2012
17:37
Follow on Bloglovin

Når jeg kom til kjæresten min i går, var vi der ikke lenge før han fant ut av at vi skulle på fisketur.. i hagen! Og siden fisking alltid er koselig, og jeg i grunn hadde veldig lyst til å se han fiske, noe som sikkert ville være ett flott syn, gikk vi ut. Vi fant fiskestang og agn, noe som vi hadde lite av. Derfor endte vi opp med.... pølse. Kanskje ikke rart det ikke ble så mye fisk.


En som er lei av å ikke få napp, og synes det er tungt å dra opp..Det var i grunn ganske koselig, og til min overraskelse var han faktisk veldig flink! Etter vi hadde stått der en stund gikk vi inn, og koste oss resten av kvelden. Dessverre uten fisk.

I dag har vi ikke gjort store greiene, bare slappet av og vært ute og gått en liten tur. Frokosten vår bestod av en dødsgod hamburger fra båtbua. Endelig fått litt sommerfølelse, på tross av været!

Hva er deres planer i dag?

Har dere hatt spesiell sommerfølelse i år?

Lørdagskos

28.07.2012
19:00
Follow on Bloglovin

Idag har planene mine for kvelden blitt forandret sikkert 4-5 ganger. Men etter mye om og men, havner jeg opp hos kjæresten min som er hjemme hos foreldrene i helgen. Blir koselig å se alle sammen igjen, så dette blir nok en fin kveld. Kos dere masse i dag, alle sammen! ♥

Hva er deres planer i kveld?

Trying to find a reason to smile everyday...

27.07.2012
18:34
Follow on BloglovinOvernatting på skjæra

27.07.2012
13:24
Follow on Bloglovin

Nå kom jeg akkurat hjem fra en utrolig koselig tur på skjæra! I går var en så koselig dag. Når jeg kom hjem fra kjæresten min, gikk jeg og ei venninne og tok et bad, før vi gikk opp til bursdagsbarnet Kristina. Der spiste vi jordbær, kake, solte og koste oss. Etter det var det på jobb, og så gikk jeg opp til Eva som jeg badet med, og grillet på hverandaen. Mens vi var der, ble vi spurt om å komme ut på buskjær og sove der. Så dro vi ut der, og hadde det kjempefint resten av kvelden og natta. Jeg dro litt tidlig hjem i dag, men nå angrer jeg litt på det, for det er jo superfint vær..Var ikke så lett å få ned den, nei..

Tror det var litt varmt..

Så kom vi oss ut på skjæra. Blitzen var en smule sterk.


Og se den nydelige utsikten vi hadde da. Var så fint! Ble veldig dårlig kvalitet da, ble tatt med iphone i mørket. Vi slapp heldigvis å slippe under åpen heldig, vi var så heldige at det var to ekstraplasser i en båt. 

Flere som liker å være ute i båt?

Hva skal dere i dag?

 

 

Han diktet sang til meg

25.07.2012
23:49
Follow on Bloglovin

Nå sitter jeg foran tv'n og slapper av. Blir nok ikke lenge før jeg legger meg, for jeg skal på jobb i morgen. I dag har jeg bare vært hos kjæresten min og slappet av, vi har vært ute og gått tur og spilt fotball, lagd god mat og kost oss masse. Haha, han er så søt! i dag diktet han til og med sang til meg om hvor høyt han elsket meg og hvor mye han betydde for meg♥

Elsker deg, gutten min!

Hva har du gjort i dag? 

Grillkos

24.07.2012
11:52
Follow on Bloglovin

Denne sommeren har vært så skuffende. Jeg har ikke en gang fått sommerstemning enda. Jeg jobber også 7 uker til sammen, så har ikke ordentlig ferie. Men da er det jo utrolig deilig med helg, og denne helgen har jeg kost meg med gode venninner. På lørdagen var det grillkos med jentene, og jeg har ikke kost meg så mye på lenge! Ble en utrolig morsom kveld, med mange gode minner!

Søte jentene ♥Har dere gjort noe gøy i sommer, eller har noen spennende planer?

Siste dag på jobb

09.06.2012
18:22
Follow on Bloglovin

Dette innelgget kommer litt sent, men på mandag var det siste dag i praksis. Var i grunn litt dumt, for likte meg utrolig godt der! For dere som ikke vet det, så jobbet jeg i P5/KanalLokal - radio&tv. Det var utrolig spennende, og jeg hadde mitt eget radioprogram som gikk hver fredag, sammen med ei annen i klassen. 

Dypt konsentrert! haha


Dette er Thea, som var på besøk i studioet. Jeg intervjuet henne i forbindelse med turen hennes til Karibien til høsten, som utvekslingsstudent.

Om ikke så altofr lenge får jeg besøk av bestevenninna mi, Maren, som jeg nesten aldri ser lenger, etter at jeg har byttet skole. Vi skal kose oss med godteri og tvkos, og så skal vi lage sjokoladefondant, det er så heerlig!

Har dere hørt på noen gang?

Hva skal dere i kveld?

Tur i Drammen by

04.06.2012
13:36
Follow on Bloglovin

Forige helg var jeg i Drammen sammen med go'gutten min, og besøkte pappa og resten av familien. Vi koste oss masse med lunsj i byen, litt shopping, tur i parken og bare slappe av hjemme. Vi tok også med oss lillesøsteren min på lekeplassen, og det var så herlig å se hvor flink Thomas er med henne. De koste seg så!

Nydelige gutten min på Diva, hvor vi spiste lunsj


Elsker deg ♥

Se så herlige! ♥Var en utrolig koselig tur, gleder meg til neste gang! Akkurat nå sitter jeg i studioet og spiller inn en radiosending. Har holdt på siden 9-tiden i dag på morningen, hatt gjester og greier. Har vært en ganske gøy dag, egentlig. Dette er siste dagen i praksis, og det er jo veldig kjedelig, men i den anledningen så har jeg tatt en del bilder, og lagd noen småfilmer, som jeg satser på å få redigert i løpet av dagen eller morgendagen. Nå skal jeg gjøre meg ferdig her, og så skal jeg til Thomas. Ha en fin dag, alle sammen!

Hva skal dere i dag?

Hva synes dere om en film fra radiostudioet?

Rolig helg

04.06.2012
01:39
Follow on Bloglovin

Denne helgen har vært rolig. Har sittet barnevakt hele helgen, men har heldigvis hatt litt venninnebesøk, så har vært ganske koselig. Helgen har vel for det meste gått ut på mat og film. Fikk oss en liten tur på cafe også, da. Men i dag slappet jeg og Eva av hjemme hos meg, lagde pølsebakst, og koste oss med "The roommate". 

Nam, ketchup er alltid like godt! haha
Et lite stopp på mix måtte til. Kristina måtte jo ha isen sin. Her sitter Eva og Benedicte som endelig har fått tid til å spise berlinerbolla si. Som de til slutt fant ut av at var frossen inni. Nedtur.

Og så kom mamma inn med en bunke nydelige portrettbilder fra 1. klasse. hahaha, har ikke ledd så mye på lenge!


Hahaha, søte barn
Kristina ♥

Og akkurat nå sitter jeg slik. Er lys våken, noe som ikke er så bra, med tanke på at jeg skal på jobb om et par timer. Burde kanskje prøve å få litt søvn. Så vi blogges senere!

Hva har dere gjort i helgen?

Cafébesøk og kjærestekos

27.04.2012
23:33
Follow on Bloglovin

Nå sitter jeg hos kjæresten og vi koser oss med sofa og tvkos, og venter bare på pizzaen. Etter skolen i dag, dro jeg og et par venninner på cafe og koste oss. Og den oreokaken dere ser på det øverste bildet, det er den sykeste kaken jeg noen gang har smakt! Den var verdt hver eneste krone, for å si det sånn. Senere slappet jeg av hjemme sammen med mamma og kjæresten, spiste god mat og koste oss, og nå sitter jeg her. Med verdens beste gutt ♥

Ha en kjempefin kveld alle sammen! 

Hvar har dere gjort i kveld? 

Jentekveld

02.04.2012
17:29
Follow on Bloglovin

I dag har internettet vært nede helt fram til nå, så har ikke blitt så mye blogging. Har egentlig lagt og dratt meg til litt over ett, så hadde sikkert ikke blitt så mye uansett. Haha! Nå sitter jeg og slapper av med musikk og litt mat, og om ikke lenge skal jeg ut til ei venninne å lage litt pizza og geléshots, så blir det jentekveld til kvelden. Blir koselig!Men nå må jeg komme meg av gårde, kommer nok bilder i morgen! Ha en fin dag og kveld, alle sammen!

Hva er deres planer for dagen?

En perfekt helg

01.04.2012
18:26
Follow on Bloglovin

Hei alle sammen! Nå sitter jeg og slapper av med godteri og tv, og om ikke lenge skal vi grille. Jeg elsker grillmat, så det skal bli godt!

Denne helgen har vært helt fantastisk. På fredag var jeg og kjæresten hjemme hos familien hans, og koste oss med god mat og tvkos. På lørdag dro vi hjem til meg igjen, og satt barnevakt for lillesøsteren og lillebroren min. Har vært så deilig å bare være sammen med han hele helgen! 

 


♥♥♥♥♥

Kjekke gutten min! ♥

Se på sjarmøren da♥

Har dere hatt en fin helg? Gjort noe spennende? 

Minner på konkurransen om iphone-deksler, som dere kan finne her.

Kärlek

30.03.2012
09:31
Follow on Bloglovin

God morgen, alle sammen! Nå sitter jeg her på skolen, og venter på at klokka skal gå litt fortere. Det går så seint! Det er så deilig å tenke på at det ikke er mange timene før helg. Og ikke minst ferie. Denne helgen skal jeg tilbringe med kjæresten, og jeg gleder meg som en liten unge. Jeg er jo med han så og si hele tiden, men er ikke ofte vi får vært med familien hans, siden han bor for seg selv.

Og forresten! I går sa jeg at det kom en konkurranse i løpet av noen timer, men den kommer ikke før i ettermiddag. Rett og slett fordi jeg glemte å ta bilde av premiene... skyldig.... 

Ha en fin dag, alle sammen! ♥

Noen som er interressert i en konkurranse? 

Hva skal dere i dag?

Animasjonsfilm om bananer

12.01.2012
19:55
Follow on Bloglovin

Nå sitter jeg og redigerer animasjonsfilmen vår, som skal være ferdig til i morgen. Sliter litt merker jeg, ettersom jeg ikke var der når vi lærte programmet vi skal redigere den i. Hvis jeg blir ferdig i kveld, kan jeg legge den ut. Herregud, vi har hatt det morsomt med denne filmen! Den handler om bananer og agurker, og det beste er at den er "based on a true story". Dette kan bli morsomt!
Her er litt av bildene som ble tatt i går. Disse er hentet fra Sara sin blogg, som dere kan se her. Jeg får resten av bildene i morgen, gleder meg til å se de. Da deler jeg nok noen flere på bloggen. 

Men nå må jeg nesten jobbe videre med filmen. Har masse igjen, og fristen er i morgen! Blogges ♥

Noen gang lagd animasjonsfilm før? SANT DET ER VANSKELIG?

Skal jeg legge den ut, om jeg blir ferdig? 

Hun tok busskortet mitt...

11.01.2012
23:14
Follow on Bloglovin

Fy fader, dette her er ikke min dag! Ikke nok med at jeg har vært syk og sliten på skolen, og stresset med å få ferdig animasjonsfilmen til prosjektet.. Men når jeg skulle ta bussen til kjæresten min i dag, tok bussjåføren busskortet mitt! Herregud, trodde det skulle tilte rundt for meg. Syk og sliten står jeg i lang kø, og vil bare hjem til Thomas, så sier ho at jeg ikke kan bruke det busskortet på den bussen, og at ho måtte sende det til skolen, så fikk jeg forklare meg til de. Herregud, hva skal jeg si da? At jeg ikke visste det, for det har gått alle de andre gangene jeg har tatt bussen til han, siden jeg fikk kortet. Ingen bussjåfører har sagt noe før henne, og at ho var en skikkelig sur kjerring som bare vil gjøre vilet surt for alle andre?! Neei.. må prøve å finne på noe annet.  

Men ikke nok med det. Etter å ha fått litt trøst, og kost meg hos Thomas, så kommer jeg hjem og får chilli i øyet...... og det svir...... veldig!


Gleder meg til å lese videre. Har kommet til side 8, og den er allerede spennende. Dette lover bra! 

Har forresten vært på fotoshoot i dag, tenkte jeg skulle legge ut noen av de i morgen, når jeg har fått de. Måtte hjelpe ei med noen portettbilder. Det ble veldig nærbilder, men tror de ble bra! Gleder meg til å se de.

Har noe av det samme skjedd dere?

Hatt en fin dag?

Bok-kos og barnepassing

10.01.2012
20:49
Follow on Bloglovin

Formen begynner å komme seg nå, men lyver ikke når jeg sier at jeg heller kunne tenkt meg å være hjemme, istedenfor i både familiemiddag og sitte barnevakt. I familiemiddagen satt jeg bare og pirket i maten, noe som ikke er typisk meg i det hele tatt, og her er det ingenting å gjøre. Foreldrene til barna jeg sitter for kommer ikke hjem før i elleve-tiden, og nå må jeg sitte her alene.


//google bilder - camilla läckberg bøker.

Tok ikke med kamera, så tenkte jeg skulle begynne å lese en ny bok jeg har kjøpt meg. Den første i Camilla Läckberg- serien. Nå har jeg også fått prøvd ut sangferdighetene mine, sprakk tre ganger i løpet av "Mikkel rev". 

Nå merker jeg bare at nesa mi tetter seg enda mer, og munnen blir helt tørr. Haha, jeg liker ikke å være syk! 

Har dere lest noen av bøkene?

Hatt en fin dag?

 Syk og jævlig

10.01.2012
14:25
Follow on Bloglovin

I går var jeg hos kjæresten hele dagen, så ble ikke noe blogging. Var utrolig koselig, som alltid♥

Nå sitter jeg med et teppe rundt skuldrene og hører på musikk mens jeg spiller wordfeud. Har fått helt dilla. Haha, fikk ikke lagt meg med det første i går, ble bare liggende og spille. Nå har jeg akkurat dusja, hjalp litt på formen egentlig, og så skal jeg stelle meg litt. Etterpå bærer det rett i familiemiddag. Passer bra, for jeg er skrubbsulten! Kommer nok noen bilder til kvelden! Ha en fin dag, alle sammen!


PoooooooooseCambilder må alltid til. Orker ikke finne fram kamera til å ta noen ordnetlige bilder. Føler meg ikke frisk nok, he he. Kommer ordentlige bilder senere! Nå skal jeg i familiemiddag, snakkes senere ♥

Hva er deres planer for dagen?

Daffedag - photoshoot med meg selv!

08.01.2012
23:15
Follow on Bloglovin

Nå har jeg akkurat hatt besøk av bestevenninna mi som jeg ikke ser så ofte lenger, på grunn av at vi ikke lenger går på skole sammen og sånn. Er egentlig utrolig kjipt at de ikke har media her jeg bor.. Vi har ikke gjort så mye egentlig, har bare gått en tur, snakket og slappet av. Er deilig med litt daffedager, av og til. smiiiilHaha, søta!

Sånn går det når man ikke alltid blir like fornøyd med bildene....

Så skulle jeg leke fornuftig! Kjøpte vg for mine egne penger i dag, heheheVet ikke helt hva som skjedde her...?

Nå sitter jeg og koser meg med musikk fra NRJ, og prøver å fikse litt på designet mitt. Får det ikke helt som jeg vil, og det irriterer meg skikkelig! Jeg vet ikke en gang hvordan farger jeg vil ha! Hmm, får satse på at det ordner seg i løpet av kvelden, da.

Nå har jeg sittet i en evighet, men har ikke fått lastet opp bilder før nå. Herregud, så irriterendes! Alt det som er skrevet over, skrev jeg for et par timer siden.. Hadde egentlig tenkt å lage flere innlegg i kveld, men må visst gjøre det i morgen, for nå er det leggetid snart. Har forresten byttet header igjen! For på tiden jeg har brukt på de bildene, har jeg funnet et greit design. Det er jo litt kjipt da, for den fine headeren Tina hadde lagd passet ikke til designet. Men den skal jeg spare på, så kanskje jeg får brukt den igjen neste gang!

Noen som har tips til farger jeg kan bruke?

Hva har dere gjort i dag?

Sånne mennesker liker jeg ikke

26.12.2011
12:30
Follow on Bloglovin

Nå sitter jeg på bussen, på vei hjem igjen til Sørlandet. Jula har faktisk vært utrolig bra, og jeg har kost meg. Det eneste jeg har å klage på, er at jeg våknet på selveste julaften med sår kropp, ekstrem hodepine, feber, og en ubrukelig sår hals. Fin start på jula..? Formen ble ikke så mye bedre, og når kvelden kom, frøys jeg så innmari, at det stakk på hele kroppen!

Her er noen bilder av meg og søstera mi, som er delvis grunnen for denne bloggen, fra julaften. I følge henne så hun ut som en gutt.

Og før jeg slutter dette innlegget må jeg bare komme med en tilståelse. Når jeg kom på bussen i stad, og skulle finne meg et sete, går jeg langt bak. Det var ganske fullt, så jeg tok den første og beste som satt nesten helt bakerst. Jeg spurte en jente som satt med en gigantisk bag ved siden av seg, som jeg ikke en gang la merke til. Det at jeg ikke gjorde det er egentlig litt sykt, når jeg tenker meg om. Men tilbake til poenget: jeg spør da dette pakkeselet av en dame/jente i 20-årene om å sitte, og det var da jeg fikk meg et sjokk. Hun bare stirrer på meg med det mest "giddalause" blikket jeg noen gang hadde sett. Som om jeg hadde forstyrret henne i en livsviktig situasjon. Hun tar opp bagen hennes som sikkert veide nærmere et tonn(?), mens hun fortsatt holdt blikkontakt. Alt dette var greit nok, helt til hun, helt sikkert på trass, hiver den over fanget. Like sur i trynet, uten et glimt av annet enn likegyldighet og furt, snur hun hodet, og stappet bagen oppi trynet bare for å lage et poeng. Da jeg prøver å være høflig, og beklage med at jeg ikke så den store bagen, og at jeg heller kan finne et annet sted, tror dere ikke at hun bare lukket ørene, og fortsatte å pine seg selv med den jævla bagen. Jeg satt meg bak henne, og hun hadde den blysteinen av en bag på fanget lenge, før hun endelig la den ned. Ble sikkert for tungt for den spinkle kroppen. Je hadde så lyst til å bare sleppe ned bagasjen på gulvet og sette meg rett ved siden av henne, så hun fint kunne ha den bagen på fanget resten av turen. Hun kunne vel for faen ha lagt den på gulvet, da?! Herregud, det irriterte meg! Er jo ikke min feil at hun absolutt skulle ha med seg den bagen inn, vel? Hun kunne latt den ligge under bussen, som alle andre har gjort. Nå håper jeg virkelig bussen blir så full at noen må sitte ved siden av henne. Da skal jeg sitte å le for meg selv. Takk for meg.

Bra dag

19.12.2011
22:09
Follow on Bloglovin

Herregud, kunne ikke følt meg bedre akkurat nå! 

Kom akkurat hjem fra Thomas, så har blitt lite med blogging i dag. I dag tok jeg siste innspurten på gavene, og dro hjem til Thomas for å pakke de inn, og kose oss. Han skulle faktisk prøve å lære meg sjakk i dag, men det gikk utrolig dårlig, når det endte med at jeg slo ned alle brikkene hans, da jeg tapte. Har et problem med å tape, kan man si. 

Nå skal jeg dusje litt, så kommer nok et innlegg litt senere også. Må jo gjøre litt opp for den dårlige bloggingen, eller hva? Kommer også litt bedre bilder, måtte bare ta noen for å fylle litt inn!

Hatt en fin dag, da? Gjort noe gøy? 

Resultatet av juleballet

16.12.2011
23:14
Follow on Bloglovin

Dagen i dag har jeg kanskje ikke akkurat vært med mine fulle fem. Ble litt mye festing og lite soving i natt, for å si det sånn. Som sagt, så var jeg jo på juleball i går. Der skjedde det drama både opp og ned, hele tiden. Ble ikke tatt noen bilder på ballet, for det glemte jeg.


På vors over et jævla hønsehus. Det forlarer vel saken. Og btw, jeg hater høner og så og si at av fugler. Bortsett fra kanarifugler og undulater, de er søte.

Reglene var ganske greie: Man kunne drikke før og etter ballet, men ikke på selve ballet. Og det var jo greit nok, men hvem fulgte den regelen? Hehee. For å si det sånn, så endte det med at venninna mi som skulle stå for hele programmet den kvelden, ble kastet ut av vaktene, fordi hun hade gjemt drikka under kjolen, på rumpa. Jævlig smart. Mens den ene vakten sjekka veska mi, hører jeg plutselig: "Oi, her var det ikke noe alkohol, bare litt mat". Jeg trodde jeg skulle dø. Den jævla vakta hadde rota rundt i veska mi, så det lå salat og ost over alle tinga mine. Så nå kan jeg takke bestekompisen min, Ola, for at krølltanga mi er full av smør og doven salat.

Drikka mi hadde derimot blitt tatt fra det geniale gjemmestedet. De hadde tatt 2 fulle spritflasker, og kasta noen øl nedi et hull i fjellet. TUSEN TAKK!! Heldigvis var dette like før vi skulle dra.


Og der hadde de så vidt begynt....Haha, trenger jeg å forklare?

Men selve ballet var ikke så vellyket, var mere på utsiden sammen med alle folka, enn vi var inne. Så det endte med at vi dro litt tidligere, noe som passet greit for min del når det gjelder søvn. Og på toppen av det hele så kom politiet like etter vi dro. Da koste vi oss med kebabpizza istedenfor.

I dag på skolen var jeg sikker på at jeg skulle spy flere ganger. Begynte med at jeg var på skikkeliggodt humør på bussen, og skravla gikk i ett sett... som vanlig! Men når jeg kom på skolen, bare velta magen seg. Ble dritkvalm etter en halv kartong eplejuice før en humpete busstur, og enda mere juice når jeg kom på skolen, blandet med god gammeldags hangover. Da jeg fant ut av at jeg var sulten, følte læreren såpass med meg, at jeg fikk gå å kjøpe mat. Siden jeg ikke hadde matlyst, kom jeg opp med noe nudel-lignende shit som het ett eller annet med "meksikansk". Fy faen, det så ut som spy! Kan ikke akuurat si det hjalp med mat, nei. Men historien slutter ikke her.. Desverre. Når jeg er på vei opp trappa til klasserommet, ser jeg framover. inne på det jævla slakteriet til Restaurant og matfag lå det intet annet enn et grisehode. Da løp jeg rett inn på do. Men det var heldigvis falsk alarm.


Haha, jeg trodde jeg skulle dø da jeg fikk se dette bildet første gangen.

Ellers gikk skoledagen veldig fint, med mobbing på både facebook og av lærerne. Så ut som om de hadde det fryktelig gøy med meg, siden jeg så og si ikke klarte å rykke en finger uten å lage rare lyder og holde meg for munnen.

Noen andre som har vært på ball? hahaha

Når du står der i regnet

14.12.2011
09:00
Follow on Bloglovin

Vi har alle hatt de dagene hvor man drøyer vekkerklokken lenger og lenger, helt til man virkelig må opp. Når man tenker på hvor dum man var som ikke la seg tidligere dagen før. Vi har alle hatt de dagene når du bare har få minutter til bussen går, og må hive deg rundt for å rekke det, og når du kommer ned... ja, da kjører bussen rett foran ansiktet ditt, og den har ikke tenkt å stoppe på grunn av ei løpende jente med klissvåt, vanntung jakke og tung sekk, som står og vinker bak bussen! Når du står der i regnet.. hva skal du finne på? Gud, som jeg elsker de dagene. 

Martine ♥ Thomas 
Herlig morratryne som gjerne kunne ønske å få litt mere søvn. 

Nå sitter jeg hjemme helt for meg selv, har tent masse stearinlys, og spiser god frokost som jeg ikke rakk før jeg dro til bussen. Nå sitter jeg og hører på musikk mens jeg blogger, slapper av og til tider halvsover. Snart må jeg begynne på en naturfagsoppgave, og så er det å dra til bussen.... igjen! Satse på at jeg rekker den i dag, da!

Flere som kjenner seg igjen?

Noen spesielle planer for dagen?

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits