Konkurranse - vinn produkter fra elf

11.06.2013
15:49
Follow on Bloglovin

Jeg har vært så heldig å få ha en konkurranse på bloggen, hvor jeg kan dele ut noen fantastiske sminkeprodukter fra elf. Jeg har selv prøvd noen av de, mens andre er helt nye for meg. Hvert produkt jeg har fått fra elf tidligere, har jeg vært superfornøyd med, og det er jo helt fantastisk at de har så gode produkter, til en så lav pris!

Alt dere trenger å gjøre for å bli med:

- Like facebooksiden min HER

- Like facebooksiden til elf HER

- Dele innlegget videre, ved å trykke på "liker"-knappen i bunnen av innlegget (sjekkes)

- Skriv mail-adressen din (viktig å skrive den i kommentarfeltet, så jeg får kontaktet vinneren)

VINNEREN TREKKES LØRDAG 15. JUNI

 

Premien inneholder:

Shimmer Eyeliner Pencil
Glitrende og metallisk effekt som setter fokus på øynene! Blyanten kommer med en praktisk blyantspisser!
Pris: NOK 14

Jumbo Lip Gloss Stick
Jumbo Lip Gloss Stick fungerer som en leppestift, men ligner en gloss på! Nærende jojoba, soja og E-vitamin er hovedingrediensene, i denne flotte jumbo pen. Den fukter og pleier leppene og brukes lett med et twist-up system.
Pris: NOK 23

JUMBO EYESHADOW STICK
Denne kremete og rik pigmenterte Jumbo Eyeshadow Stick er perfekt til å skape et naturlig utseende eller smokey eyes. Inneholder nærende vitamin E.
Pris: 23

BAKED BLUSH
Vår Baked Blush gir en naturlig og vakker glød. Og fordi de er bakt i en ovn, gir de deg en fin pigmentering! Fylt med aktive ingredienser som jojoba, rose, solsikke, aprikos og grapefrukt, som nærer og fukter huden. Kan brukes tørr eller med en fugtig børste for et intenst look.
Pris: NOK 34

All over color stick
3 i 1 farge til dine øyner, lepper og/eller kinn! Få farge som lyser opp og gir en sunn glød.
Pris: NOK 14

 

VIKTIG! Husk mail-adresse.

Masse lykke til!!

 

// Sponset innlegg, ærlige meninger

Vinn goodiebag - lotte.blogg.no

08.04.2013
23:01
Follow on Bloglovin

Jeg kom akkurat over en konkurranse, hvor du kan vinne en utrolig fin goodiebag med masse kule ting oppi, som for eksempel tannblekning fra smilelab og foundationg primer fra smashbox. Hun har betalt alle premiene selv, og goodiebagen har en verdi på 3.800 kroner. Bli med!! 

Konkurransen finner dere her

Konkurranse!

05.03.2013
22:16
Follow on Bloglovin

Nå kan du bli med i trekningen om et gavekort på hele 1000 kroner, fra klesbutikken wow, her på bloggen. Litt lenger ned i innlegget kan dere se litt av utvalget de har. Under her står hva du må gjøre for å bli med.

 

- Konkurransen er hovedsaklig for jenter under 18 år.

- Du må lage et innlegg på din egen blogg, og linke til dette innlegget.

- Registrere dere HER

- Kommenter under og skriv at dere er med.

Her har jeg plukket ut noen antrekk jeg synes er kjempefine, så dere kan se litt av utvalget. Jeg synes de har fått inn utrolig mange fine klær, som passer alle i aldersgruppen 10-18 år veldig godt. Det som er så bra med wow er at de har masse fint, så du finner noe som passer deg, og prisene er veldig lave. 


Lik gjerne dette innlegget ved å trykke på facebok-knappen i bunnen av innlegget, så flere får vite om konkurransen!

Er dere med?

Konkurranser og tvkos

01.04.2012
23:45
Follow on Bloglovin

Akkurat nå driver jeg og surrer rundt litt på nettet, og kom over en konkurranse hvor man kan vinne en iPad2. Det er noe jeg har tenkt til  kjøpe lengee, men har ikke penger til det. Så dette er jo en super sjanse. Hvem er det ikke som vil ha en ipad? Så dere må melde dere på, alle sammen! Dere finner konkurransen til Activism her.

Jeg fant også en annen konkurranse, hvor dere kan vinne hairextensions. Og det er jo det neste alle jenter vil ha, er det ikke? Det er i hvert fall noe jeg har kjempelyst på! Gå inn på denne bloggen, og meld dere på! Kjapp dere, for hun trekker vinneren i morgen, og dette er noe jeg i hvert fall ikke ville gått glipp av.

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Nå sitter jeg og ser på twilight og koser meg, og har nettopp lastet ned de siste episodene av how i met your mother, så nå er jeg klar til å legge meg på senga, og slappe av resten av kvelden.

Husk konkurransen jeg har også, hvor dere kan vinne et deksel til iphone 4 og 4s. Den finner dere her.

Hva gjør dere i kveld? Ha en fin kveld alle sammen!♥

 

KONKURRANSE - vinn iphonedeksel

30.03.2012
22:42
Follow on Bloglovin

Her kommer konkurransen jeg har lovt dere! I samarbeid med Handelsportal.no skal jeg ha en konkurranse hvor dere kan vinne et iphone-deksel. Handelsportalen har kjempemange fine deksler og annet tilbehør, så jeg ville virkelig gått inn og kikket. Vurderer å bestille litt ting derifra selv.

Alt dere trenger å gjøre er å fortelle om drømmeferien deres, i en kommentar. Da er dere automatisk med i trekningen av et iphonedeksel, som dere kan velge fra nedenfor. Og i kommentaren må det selvfølgelig stå hvilket deksel dere vil ha. Skriv mailen deres i kommentarfeltet, så jeg får kontaktet vinneren.

Nummer 1


Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4

Dere må gjerne dele konkurransen videre, så så mange som mulig deltar. Jeg er ikke helt sikker på når jeg skal avslutte konkurransen, men blir når mange nok har deltatt, Lykke til alle sammen, og ha en fin kveld videre! ♥

PS! Dekslene er til iphone 4 og 4s.

Vinn Jeffrey Campbells

25.01.2012
11:03
Follow on Bloglovin

denne siden kan dere komme til konkurransen om et par utrolig lekre par Jeffrey Campbells. Lykke til, alle sammen!

Hva synes dere om skoene?

Er dere med i konkurransen?

Stem: Blogg vs blogg

17.01.2012
09:20
Follow on Bloglovin

Nå har kikket litt rundt på bloggene, og har valgt ut disse to bloggene:

Nummer 1: Trykk på bildet for å komme inn til bloggen hennes!


Nummer 2: Trykk på bildet for å komme til Anja sin blogg!

Jeg trekker vinneren i løpet av kvelden eller morgendagen, så nå er det bare å stemme! Vinneren får en vurdering på bloggen. Lykke til, alle sammen!

Hvem stemmer dere på?

Meld dere på: Blogg vs blogg!

16.01.2012
18:43
Follow on Bloglovin

Tenkte jeg skulle ha en runde med blogg vs blogg, så nå er det bare å melde dere på! Det eneste dere trenger å gjøre, er å skrive inn bloggadressa deres, eller til en blogg dere synes burde være med. Jeg regner med at jeg velger ut to blogger i løpet av skoledagen i morgen, eller kanskje til kvelden. Så nå er det bare og melde seg på!
Lykke til alle sammen!

 

Martine Hermansen - konkurranse på bloggen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits