Vinn Jeffrey Campbells

25.01.2012
11:03
Follow on Bloglovin

denne siden kan dere komme til konkurransen om et par utrolig lekre par Jeffrey Campbells. Lykke til, alle sammen!

Hva synes dere om skoene?

Er dere med i konkurransen?

Tenk å være så heldig

24.01.2012
22:46
Follow on Bloglovin

Akkurat nå sitter jeg og slapper av foran tv'en, og ser på "24 timer på legevakta". Er egentlig ganske gøy! Har aldri hatt sansen for dokumentarer og lignende, men etter jeg oppdagen kanalen TLC, har jeg blitt helt avhengig. Etterpå er det tid for "ops! jeg er gravid".

Men tilbake til overskriften. I dag har jeg vært hos Thomas, kjæresten min, helt siden etter skolen. Jeg tenker hele tiden over hvor heldig jeg er, som har han. Han må være en av de fineste og herligste menneskene jeg vet om. Selvfølgelig sier alle jenter dette om kjærestene sine, sånn er det jo å være forelsket. Men dette tror jeg alle som kjenner han kan si, for jeg har ærlig talt aldri møtt en så fantastisk gutt før.

Her er den kjekke gutten min! ♥

Jeg har det alltid så utrolig bra med han, han gjør meg så glad på så utrolig mange måter. Det går ikke en eneste dag uten at han sier at han elsker meg, eller at han forteller hvor snill, pen og omsorgsfull han synes jeg er. Han behandler meg som en skikkelig prinsesse. Han stråler når han smiler, og øynene hans får meg til å smelte. Og de gangene han kommer med det søte, rampeaktige guttesmilet sitt. Som om han gjør noe han ikke får lov til. Fy søren, så glad jeg blir over å tenke på han! Jeg kunne fortsatt og fortsatt, men jeg tror han vet hvor høyt jeg elsker han, og hvor mye han betyr for meg. Så jeg slutter her. Han er det beste som har hendt meg, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten han ♥

Har dere også en dere har det så bra med?

Slik sminker jeg øynene mine

23.01.2012
21:53
Follow on Bloglovin

Nå tenkte jeg å legge ut noen bilder, hvor jeg viser fort hvordan jeg pleier å sminke øynene mine. Alle dagene er selvfølgelig ikke like, men gjør ganske ofte sånn som dette.


Her er det jeg bruker, i tillegg til en mascara fra maybelline og en dipliner fra h&m.

Step 1 - Først smører jeg ut litt av øyeskygge basen over lokkene, som skal gjøre at skyggen får mer intensitet, holder lenger, og blir vannfast. Deretter begynner jeg med den lyseste øyeskyggen.


Step 2 - Når dette er gjort, legger jeg litt av den mørkebrune fargen helt ytterst i lokket, og børster litt innover og jobber opp mot globallinjen.


Step 3 - Så er det tid for diplineren. Som regel pleier jeg og ta den over hele lokket, som jeg har gjort her, men av og til velger jeg å begynne helt på midten, og bare ha helt ytterst på lokket. Dette skal fremheve øynene, så de ser litt større ut.

Step 4 - Til slutt tar jeg på mascara. Ferdig!

Unnskyld for dårlig kvalitet på nærbildene, men ble så dårlig med blitz.

Da blir det seende slik ut. Det er veldig enkelt og tar ikke lang tid.

Hva synes dere?

Synes dere jeg burde fortsette med litt sminke/hår-innlegg?

Dagens outfit - Morgendagen

18.01.2012
19:17
Follow on Bloglovin

Egentlig er det vel morgendagens outfit. Har gått med noe annet i dag, men følte for å bytte. Følte meg ikke helt vell i det. Haha! Så da fant jeg like så godt ut av hva jeg kunne ha på meg i morgen. Da sparer jeg jo mye med tid også. Smart, Martine!

Tenkte forresten å legge ut et innlegg med hvordan jeg sminker øynene mine som oftest. Har allerede tatt bildene, må bare redigere de litt, så legger jeg de nok ut. Hørtes det bra ut, eller?
Topp med hull i ryggen - BikBok// Svart høytlivsbukse - Only// Korsring - GinaTricot// Smykke - Hjemmelaget// Ear cuffs - Glitter

Hva synes dere?

Stem: Blogg vs blogg

17.01.2012
09:20
Follow on Bloglovin

Nå har kikket litt rundt på bloggene, og har valgt ut disse to bloggene:

Nummer 1: Trykk på bildet for å komme inn til bloggen hennes!


Nummer 2: Trykk på bildet for å komme til Anja sin blogg!

Jeg trekker vinneren i løpet av kvelden eller morgendagen, så nå er det bare å stemme! Vinneren får en vurdering på bloggen. Lykke til, alle sammen!

Hvem stemmer dere på?

Meld dere på: Blogg vs blogg!

16.01.2012
18:43
Follow on Bloglovin

Tenkte jeg skulle ha en runde med blogg vs blogg, så nå er det bare å melde dere på! Det eneste dere trenger å gjøre, er å skrive inn bloggadressa deres, eller til en blogg dere synes burde være med. Jeg regner med at jeg velger ut to blogger i løpet av skoledagen i morgen, eller kanskje til kvelden. Så nå er det bare og melde seg på!
Lykke til alle sammen!

 

Her er animasjonsfilmen!

15.01.2012
17:59
Follow on Bloglovin

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra hyttetur med kjæresten, og har kost meg veldig! Siden han ikke er så glad i å bli tatt bilder av, noe jeg ikke skjønner hvorfor, så ble det ikke tatt noen bilder. 

video:hva ville mamma sagt

Men her kommer animasjonsfilmen, som jeg har lovet. Nå er den endelig ferdig, og jeg venter bare på karakteren. Haha! 

Edit: Fikk ikke helt til det der youtube greiene, så får prøve med denne her da. Håper det funker nå!

Har forresten blitt med i blogg vs blogg, på bloggen til Isabl. Hadde blitt kjempeglad om dere stemte på meg, om dere har blogg eller ikke. Dere stemmer her! Tusen takk, på forhånd! ♥

Synes dere jeg også skulle hatt en blogg vs blogg snart? 

Hva synes dere om filmen?

 


Animasjonsfilm om bananer

12.01.2012
19:55
Follow on Bloglovin

Nå sitter jeg og redigerer animasjonsfilmen vår, som skal være ferdig til i morgen. Sliter litt merker jeg, ettersom jeg ikke var der når vi lærte programmet vi skal redigere den i. Hvis jeg blir ferdig i kveld, kan jeg legge den ut. Herregud, vi har hatt det morsomt med denne filmen! Den handler om bananer og agurker, og det beste er at den er "based on a true story". Dette kan bli morsomt!
Her er litt av bildene som ble tatt i går. Disse er hentet fra Sara sin blogg, som dere kan se her. Jeg får resten av bildene i morgen, gleder meg til å se de. Da deler jeg nok noen flere på bloggen. 

Men nå må jeg nesten jobbe videre med filmen. Har masse igjen, og fristen er i morgen! Blogges ♥

Noen gang lagd animasjonsfilm før? SANT DET ER VANSKELIG?

Skal jeg legge den ut, om jeg blir ferdig? 

Hun tok busskortet mitt...

11.01.2012
23:14
Follow on Bloglovin

Fy fader, dette her er ikke min dag! Ikke nok med at jeg har vært syk og sliten på skolen, og stresset med å få ferdig animasjonsfilmen til prosjektet.. Men når jeg skulle ta bussen til kjæresten min i dag, tok bussjåføren busskortet mitt! Herregud, trodde det skulle tilte rundt for meg. Syk og sliten står jeg i lang kø, og vil bare hjem til Thomas, så sier ho at jeg ikke kan bruke det busskortet på den bussen, og at ho måtte sende det til skolen, så fikk jeg forklare meg til de. Herregud, hva skal jeg si da? At jeg ikke visste det, for det har gått alle de andre gangene jeg har tatt bussen til han, siden jeg fikk kortet. Ingen bussjåfører har sagt noe før henne, og at ho var en skikkelig sur kjerring som bare vil gjøre vilet surt for alle andre?! Neei.. må prøve å finne på noe annet.  

Men ikke nok med det. Etter å ha fått litt trøst, og kost meg hos Thomas, så kommer jeg hjem og får chilli i øyet...... og det svir...... veldig!


Gleder meg til å lese videre. Har kommet til side 8, og den er allerede spennende. Dette lover bra! 

Har forresten vært på fotoshoot i dag, tenkte jeg skulle legge ut noen av de i morgen, når jeg har fått de. Måtte hjelpe ei med noen portettbilder. Det ble veldig nærbilder, men tror de ble bra! Gleder meg til å se de.

Har noe av det samme skjedd dere?

Hatt en fin dag?

Bok-kos og barnepassing

10.01.2012
20:49
Follow on Bloglovin

Formen begynner å komme seg nå, men lyver ikke når jeg sier at jeg heller kunne tenkt meg å være hjemme, istedenfor i både familiemiddag og sitte barnevakt. I familiemiddagen satt jeg bare og pirket i maten, noe som ikke er typisk meg i det hele tatt, og her er det ingenting å gjøre. Foreldrene til barna jeg sitter for kommer ikke hjem før i elleve-tiden, og nå må jeg sitte her alene.


//google bilder - camilla läckberg bøker.

Tok ikke med kamera, så tenkte jeg skulle begynne å lese en ny bok jeg har kjøpt meg. Den første i Camilla Läckberg- serien. Nå har jeg også fått prøvd ut sangferdighetene mine, sprakk tre ganger i løpet av "Mikkel rev". 

Nå merker jeg bare at nesa mi tetter seg enda mer, og munnen blir helt tørr. Haha, jeg liker ikke å være syk! 

Har dere lest noen av bøkene?

Hatt en fin dag?

 Syk og jævlig

10.01.2012
14:25
Follow on Bloglovin

I går var jeg hos kjæresten hele dagen, så ble ikke noe blogging. Var utrolig koselig, som alltid♥

Nå sitter jeg med et teppe rundt skuldrene og hører på musikk mens jeg spiller wordfeud. Har fått helt dilla. Haha, fikk ikke lagt meg med det første i går, ble bare liggende og spille. Nå har jeg akkurat dusja, hjalp litt på formen egentlig, og så skal jeg stelle meg litt. Etterpå bærer det rett i familiemiddag. Passer bra, for jeg er skrubbsulten! Kommer nok noen bilder til kvelden! Ha en fin dag, alle sammen!


PoooooooooseCambilder må alltid til. Orker ikke finne fram kamera til å ta noen ordnetlige bilder. Føler meg ikke frisk nok, he he. Kommer ordentlige bilder senere! Nå skal jeg i familiemiddag, snakkes senere ♥

Hva er deres planer for dagen?

Daffedag - photoshoot med meg selv!

08.01.2012
23:15
Follow on Bloglovin

Nå har jeg akkurat hatt besøk av bestevenninna mi som jeg ikke ser så ofte lenger, på grunn av at vi ikke lenger går på skole sammen og sånn. Er egentlig utrolig kjipt at de ikke har media her jeg bor.. Vi har ikke gjort så mye egentlig, har bare gått en tur, snakket og slappet av. Er deilig med litt daffedager, av og til. smiiiilHaha, søta!

Sånn går det når man ikke alltid blir like fornøyd med bildene....

Så skulle jeg leke fornuftig! Kjøpte vg for mine egne penger i dag, heheheVet ikke helt hva som skjedde her...?

Nå sitter jeg og koser meg med musikk fra NRJ, og prøver å fikse litt på designet mitt. Får det ikke helt som jeg vil, og det irriterer meg skikkelig! Jeg vet ikke en gang hvordan farger jeg vil ha! Hmm, får satse på at det ordner seg i løpet av kvelden, da.

Nå har jeg sittet i en evighet, men har ikke fått lastet opp bilder før nå. Herregud, så irriterendes! Alt det som er skrevet over, skrev jeg for et par timer siden.. Hadde egentlig tenkt å lage flere innlegg i kveld, men må visst gjøre det i morgen, for nå er det leggetid snart. Har forresten byttet header igjen! For på tiden jeg har brukt på de bildene, har jeg funnet et greit design. Det er jo litt kjipt da, for den fine headeren Tina hadde lagd passet ikke til designet. Men den skal jeg spare på, så kanskje jeg får brukt den igjen neste gang!

Noen som har tips til farger jeg kan bruke?

Hva har dere gjort i dag?

Ny header - Takk til Tina!

07.01.2012
21:10
Follow on Bloglovin

Nå har jeg endelig skaffa meg min første header! Fant ut av at det var på tide, ettersom jeg har blogget i ca 2 måneder. Jeg har ikke vært særlig aktiv da, men det har jeg planer om å forandre på.


Fikk ikke helt tilpasset den til bloggen da, men den funket jo nå også, synes jeg!

Nå har jeg vært så heldig at Tina har tilbudt seg å lage header til meg. Ble utrolig takknemmelig da hun tok seg tid til å lage 7 forskjellige headere. De var nydelige alle sammen, og nå har jeg valgt ut denne, da! Tusen takk igjen, til Tina! Nå gjenstår det bare å fikse litt på designet, så er jeg helt fornøyd!

Hva synes dere om headeren?

Twitter, jeg? ja

05.01.2012
22:14
Follow on Bloglovin

I dag har det blitt dårlig med blogging. Jeg som lovte bedre blogging, senest i går. Haha! Men jeg har rett og slett ikke vært hjemme, har vært på mørkekjøring og skole i hele dag. Men i morgen begynner vi med å ta bilder til animasjonsfilmen, så da er i hvert fall kamera på plass! Blir nok litt bedre da, skal dere se. Martineher, heter jeg!

Har forresten skaffet meg twitter, dere! Og jeg skjønner ingenting.. Har problemer med så og si alt, bortsett fra å skifte bakgrunn, eehehe. Sååe, dere må gjerne følge meg der! Så skal jeg prøve å bli litt klokere på det greiene. Kommer sikkert fort inn i det!

Hva er deres twitter?

Andre som har problemer med å skjønne det?

Kontakt

04.01.2012
22:27
Follow on Bloglovin

Tenkte bare å lage et kort innlegg med kontaktinformasjonen min.

Mail - martinerhermansen@live.no

Sponsing - marty95.sponsor@live.no

Facebook fanpage - HER

Instagram - mhartine // HERHvis det er noe mer dere vil vite, er det bare å spørre.

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits