Nudes

28.02.2013
13:31
Follow on Bloglovin
Nude tones
Trykk på bildene ovenfor for å komme til produktene.
I dag har jeg latt meg inspirere av nude tones og et naturlig uttrykk. Jeg synes det kan være veldig fint med lite sminke og naturlige toner. 
Hva synes dere om nude tones?

Inspirasjon - dagens drømme outfit

27.02.2013
09:41
Follow on Bloglovin

Unnskyld for lite oppdateringer, men pc'n min kortsluttet her om dagen, så har hatt litt problemer med å blogge. Nå sitter jeg på skolen og skal redigere en film til et prosjekt, men som alltid så sitter jeg heller på nettet og kikker på klær. Satt sammen et nydelig antrekk, som definitivt må bli dagens drømme antrekk.

Today's dream outfit

Trykk på bildene nedenfor for å komme til nettstedet de er fra. 


Siden dataen har kortsluttet blir linkerunden utsatt, og jeg trekker en vinner i kveld. Jeg må bare beklage dette! Men da er det fortsatt mulighet til å melde seg på HER
Og lik gjerne facebooksiden min HER
Hva synes dere?
Meld dere på linkerunden!

Tips: Ombre negler

25.02.2013
15:10
Follow on Bloglovin

I dag tenkte jeg å vise dere kjapt hvordan man lager ombre, eller også kalt dipdye negler. Jeg synes det er fint med litt annerledes enn bare helt vanlig basic lakk av og til, og denne typen synes jeg er veldig fin. Det fineste, etter min mening, er å bruke to like farger i forskjellige toner, men det er opptil hver enkelt person, det kan også være fint med to helt forskjellige farger også. Her har jeg valgt å bruke rosa.

Du trenger to neglelakker i forskjellige nyanser. En lys og en mørk. Hvis du vil kan du blande to helt forskjellige farger, som for eksempel svart og hvit. En svamp, du kan bruke hvilken som helst. Jeg har brukt en kjøkkensvamp jeg har klipt til. Du trenger en blank neglelakk, eventuelt en lys, gjennomsiktig rosa (jeg brukte Sugar Daddy fra essie). En plastikklomme eller bakepapir som underlag og noe du kan røre med. Jeg har brukt en q-tips.


Først lakker du et lag med den lyse fargen, og venter til den har tørket helt.


Drypp to klatter med de to fargene på underlaget, og bland de så vidt sammen på midten.


Press svampen fordi over neglelakkene og press den forsiktig på neglen. En av gangen. Rugg gjerne litt frem og tilbake, men ikke for mye!


La det tørke helt, og så fjerner du neglelakken som har kommet på huden, med en q-tips eller en bommulspad som ikke loer. Etter det fører dere på en gjennomsiktig rosa, eller blank neglelakk.
Og slik blir resultatet. Du fører bare på så mange lag med den siste lakken helt til du får det resultat du ønsker. Det ser faktisk litt bedre ut i virkeligheten, og nå har jeg jo påført noen flere lag også. Nå har jeg ikke vært så flink til å få bort alt på sidene, så det må jeg ta nøye senere. Men det går som regel bort etter man har vasket hendene et par ganger.

IKKE GLEM LINKERUNDEN HER

Hva synes dere om ombre-negler?

Har dere prøvd dette før? Hvordan ble resultatet?

Linkerunde

24.02.2013
13:45
Follow on Bloglovin

Da bestemte jeg meg for å ha en liten linkerunde hvor jeg velger ut en blogg jeg liker veldig godt. Jeg trekker ut vinneren en gang i kveld, når jeg har kommet hjem. Det eneste dere trenger å gjøre, er å skrive at dere er med.
Jeg blir også glad om dere deler innlegget videre, ved å trykke på facebook-knappen i bunnen av innlegget, og hvis dere liker facebook-siden min HER. Skriv at dere har gjort det, og jeg sjekker. Lykke til, alle sammen! 

En litt mer vellykket skitur

23.02.2013
21:02
Follow on Bloglovin

Nå sitter jeg i stua og halvsover. Er så utrolig sliten etter dagens skitur. Vi gikk en lang tur på nesten 4 timer, og jeg er utrolig imponert av lillesøstern min på 4 år, som gikk hele runden med bare én pause. Det er til og med bare 5. gang hun går på ski, og hun var kjempeflink. Det ble en utrolig koselig og vellykket tur! 


Gulljenta er klar for skitur!Ikke alltid like lett å komme seg opp bakkene..

Nydelig!

Også møtte vi på noen fine hester som Em var veldig opptatt avGodt med en liten pause
Så blid og fornøyd når hun klarte å stå ned hele den bratte bakken! 

Hvis dere liker bloggen min, må dere vledig gjerne like siden min på facebook HER 


Hva har dere gjort i dag? Liker dere å gå på ski?

Dagens outfit - Drammen

22.02.2013
18:40
Follow on Bloglovin

Nå har jeg kommet frem til pappa i Drammen, og sitter og slapper av med lillesøstra mi. Akkurat nå koser vi oss med en Barbie film og er snart klar for middag.

Genser - Only // Vest - Gina Tricot // Bukse - BikBok

Beklager utrolig dårlig kvalitet, men det er noe galt med kamera mitt, så må nok få fikset det så fort som mulig. Er egentlig på utkikk etter et nytt.

 

River Island

21.02.2013
23:41
Follow on Bloglovin

Har kikket litt rundt på nettet igjen, som jeg gjør mesteparten av tiden.. He-he. Har vært innom River Island mange ganger, og i dag fant jeg ekstremt mye fint. Skulle gjerne ha kjøpt alt sammen, om jeg kunne. Garderoben min kunne gjerne trengt en liten oppfriskning snart også. Her er favorittene mine i over- og underdeler:

 

1. Blue hooded aztec panel denim shirt HER // 2. Denim hoodie longline shirt HER

3. Acid wash fitted denim shirt HER // 4. Light acid wash diamante cross back shirt HER

5. Denim aztec panel acid wash sleevless shirt HER // 6. Blue sleevless hooded denim shirt HER

 

7. Denim cloud acid wash shirt HER // 8. light wash beached stud denim shirt HER

9. Khaki dip dye stud pocket longline shirt HER // 10. White crochet back sleevless shirt HER

11. Black camo print aztec patch boyfriend shirt HER // 12. Beige camo print aztec patch boyfriend shirt HER

 

13. Cream ditsy print front zip bralet HER // 14. Black scuba zip bralet HER

 

15. Light brown colour block v neck jumper HER // 16. Grey rib leather look shoulder patch jumper HER


17. Grey lace insert chelsea girl jumper HER // 18. Black love me print backless jumper HER

19. Cream off-duty print jumper HER // 20. Grey love is for losers print jumper HER

21. Acis was amelie superskinny jeans HER // 22. Acid wash molly jeggings HER

23. Black floral print olive superskinny jeans HER // 24. Mid wash aztec pocket matilda skinny jeans HER

Noe du likte? 

Hva synes du om klærne fra River Island?

Fall og knall på skitur

21.02.2013
19:21
Follow on Bloglovin

Nå har vi akkurat kommet hjem fra hytteturen, og jeg klarer så vidt å sitte på rompa, mens søstra mi klarer nesten ikke å stå på det ene benet, etter dagens skitur. Løypene var fint oppmerket, emn det var ganske glatt til tider. Det ble en del knall og fall, og når vi hadde litt over 2 km igjen, falt Nora og forstuet benet. Da endte det med at jeg og Nathalie måtte bytte på å bære henne på ryggen, mens vi sto på ski. Da vi nesten var fremme til bilen falt jeg mens jeg hadde Nora på ryggen, og slo halebenet kraftig. Haha, litt av en skitur! Merker det er lenge siden jeg har stått på langrenn, for å si det sånn. Men når det er sagt, må jeg jo si at jeg elsker å stå på langrenn. Synes det er utrolig koselig :)

Ellers på turen har vi kost oss med masse god mat, monopol, alias, godteri, og skiturer. Vi hadde også en tur i slalombakken. For en koselig og vellykket tur!


Norsk, sprek ungdom

Fall nummer 1

Søskenflokken

Fall nummer 2

Visse normenn er altså ikke født med ski på bena..

Fall nummer 3

Fall nummer 4

Fall nummer 5Fall nummer 6

Fall nummer 7, så gadd vi ikke ta flere bilder, for vi gikk ut av tellinga..

Jenter på tur

Også endte det opp med noen blodige hender og skinnfiller.. Det skal ikke være lett! 

Flere som liker langrenn?

Klar for hyttetur

19.02.2013
15:09
Follow on Bloglovin

Om ikke lenge drar jeg og Nathalie på hyttetur, og blir bort til torsdag. Siden vi ikke har internett, blir det nok lite med blogging. Skal prøve å få ei venninne til å hjelpe meg litt, men vi får se. Skal bli deilig å komme seg litt vekk, stå på ski og bare slappe av. Nå skal jeg bare hive i meg frokosten, pakke resten, og så drar vi.Hva er deres planer i ferien? 

Inspirasjon: Drømme outfit

19.02.2013
12:46
Follow on Bloglovin
Nå har jeg kikket litt rundt på forskjellige nettbutikker, og har funnet så utrolig mye fint! Hadde det vært opp til meg hadde jeg vel kjøpt alt!
Monday's outfit
Trykk på bildene nedenfor, for å komme rett til produktene. Skulle gjort mye for å få dette antrekket, altså! 

Noe du likte? Hva synes du om antrekket?

Innkjøp - camo and knit

18.02.2013
21:42
Follow on BloglovinFant denne nydelige genseren på Only, til kun 260,- Jeg elsker detaljene på skuldrene. Den kan også kjøpes HER


Denne kjøpte jeg på BikBok til 399. Har forelsket meg helt i camostilen! Fant så utrolig mange fine jakker, skjorter og topper, kunne ønske jeg hadde råd til alle! Denne kan også kjøpes HER

I dag har jeg vært i byen med ei venninne og kikket på litt klær og tilbehør. Fant så utrolig mye fint, utrolig typisk nå som det bare er lommerusk i lommeboka. Men jeg klarte likevel å få med meg to nydelige gensere hjem, som falt veldig i smak. Turen ble vellykket, og endte med en koselig slutt på kinarestaurant. Men siden vi hadde surret så lenge i butikkene, endte det med at vi bare måtte slurpe i oss maten og løpe til bussen. Haha, typisk meg.

Hva synes dere?

Så mye fint!

18.02.2013
13:20
Follow on Bloglovin

1 - HER // 2 HER // 3 HER

3 HER // 4 HER // 5 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER 

Noe som falt i smak?

Hva likte dere best?

Dagens outfit

17.02.2013
18:57
Follow on Bloglovin


Skjorte - Vero Moda// Genser - Gina Tricot// Bukse - BikBok

Nå sitter jeg med Eva og Kris og slapper av, tenker vi skal ned på mix og kjøpe litt snop og kose oss resten av kvelden.

 

Dagens outfit - Camo

17.02.2013
01:08
Follow on Bloglovin

For en koselig dag dette har vært! Kjenner det var deilig å komme seg hjem og få lagt seg godt til rette under dyna. Dagen begynte med å dra til byen for å se Mirjam synge på ukm. Hun var utrolig flink, og var en av de 5 som kom videre. Kjempegøy! Etter det, dro jeg og Nathalie på Egon, og bowlet før vi tok bussen hjem. Merket det var lenge siden jeg hadde bowlet, men var fortsatt veldig gøy. Hjemme har vi bare slappet av og kost oss.


Buksa er fra BikBok, resten er fra Gina Tricot.

Jeg synes det er så kule med sånne camoskjorter hvor armene enten er army-grønne eller i lys dongeri. Men siden jeg ikke har det, har jeg rett og slett bare tatt en singlett og tredd over skjorta. Lurt tips til de med samme problem. Da jeg skulle ta bilder ble også bakgrunnen hvit på grunn av all snøen, så det passet jo bra.

Hva synes dere?

God start på ferien

16.02.2013
13:40
Follow on Bloglovin

Gårsdagen var en herlig start på ferien! Jeg hadde besøk av Nathalie og vi slappet av med idol og god mat. Senere i dag skal jeg møte henne i byen, og vi skal se ei venninne synge på ukm. Merker godt at jeg virkelig trengte litt ferie nå! 
Nå får jeg ta meg litt mat og gjøre meg klar. Kommer innlegg med outfit senere. Ha en strålende dag, alle sammen!

Hva skal du i dag? 

Trenger nye blogger å lese

15.02.2013
19:04
Follow on Bloglovin

Da har jeg bestemt meg for å begynne å blogge igjen, starter vel ordentlig i morgen. Nå skal jeg bare fortsette kvelden med Nathalie, se litt på serier og kose oss med litt fredagsgodt. Ha en kjempefin helg og ferie alle sammen!♥ 

Men jeg har lyst å finne noen nye blogger å lese, så kommenter gjerne, så jeg kan ta en titt.Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits