KONKURRANSE - vinn iphonedeksel

30.03.2012
22:42
Follow on Bloglovin

Her kommer konkurransen jeg har lovt dere! I samarbeid med Handelsportal.no skal jeg ha en konkurranse hvor dere kan vinne et iphone-deksel. Handelsportalen har kjempemange fine deksler og annet tilbehør, så jeg ville virkelig gått inn og kikket. Vurderer å bestille litt ting derifra selv.

Alt dere trenger å gjøre er å fortelle om drømmeferien deres, i en kommentar. Da er dere automatisk med i trekningen av et iphonedeksel, som dere kan velge fra nedenfor. Og i kommentaren må det selvfølgelig stå hvilket deksel dere vil ha. Skriv mailen deres i kommentarfeltet, så jeg får kontaktet vinneren.

Nummer 1


Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4

Dere må gjerne dele konkurransen videre, så så mange som mulig deltar. Jeg er ikke helt sikker på når jeg skal avslutte konkurransen, men blir når mange nok har deltatt, Lykke til alle sammen, og ha en fin kveld videre! ♥

PS! Dekslene er til iphone 4 og 4s.

Kärlek

30.03.2012
09:31
Follow on Bloglovin

God morgen, alle sammen! Nå sitter jeg her på skolen, og venter på at klokka skal gå litt fortere. Det går så seint! Det er så deilig å tenke på at det ikke er mange timene før helg. Og ikke minst ferie. Denne helgen skal jeg tilbringe med kjæresten, og jeg gleder meg som en liten unge. Jeg er jo med han så og si hele tiden, men er ikke ofte vi får vært med familien hans, siden han bor for seg selv.

Og forresten! I går sa jeg at det kom en konkurranse i løpet av noen timer, men den kommer ikke før i ettermiddag. Rett og slett fordi jeg glemte å ta bilde av premiene... skyldig.... 

Ha en fin dag, alle sammen! ♥

Noen som er interressert i en konkurranse? 

Hva skal dere i dag?

Forslag til videoblogg?

29.03.2012
12:46
Follow on Bloglovin

Sånn, da fant jeg ut av at det er på tide å begynne å blogge igjen! Nå har jeg hatt en lang pause, og merker jeg har savnet bloggen litt, og nå som jeg har litt bedre tid.... Nei, det har jeg for så vidt ikke. Men nå som sommeren kommer, og det begynner å skje ting, morsomme og gøye ting, så gleder jeg meg til å begynne å blogge igjen!
Og jeg tenkte faktisk jeg skulle starte med en konkurranse som kommer i løpet av noen timer, tenker jeg. Hvis det er noen som har forslag til videoblogger dere vil se, eller noe annet dere ønsker, er det bare å si ifra! Ha en fin dag videre alle sammen, så blogges vi! 

 

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits