Cafébesøk og kjærestekos

27.04.2012
23:33
Follow on Bloglovin

Nå sitter jeg hos kjæresten og vi koser oss med sofa og tvkos, og venter bare på pizzaen. Etter skolen i dag, dro jeg og et par venninner på cafe og koste oss. Og den oreokaken dere ser på det øverste bildet, det er den sykeste kaken jeg noen gang har smakt! Den var verdt hver eneste krone, for å si det sånn. Senere slappet jeg av hjemme sammen med mamma og kjæresten, spiste god mat og koste oss, og nå sitter jeg her. Med verdens beste gutt ♥

Ha en kjempefin kveld alle sammen! 

Hvar har dere gjort i kveld? 

Gårsdagens outfit ++

27.04.2012
11:07
Follow on Bloglovin

I natt har jeg sovet hos kjæresten min, så jeg glemte helt bort bloggingen i går. Derfor kommer outfiten nå!

Topp - Vero Moda // High-waist bukse - BikBok // Belte - H&M // Øredobber og ring - BikBok 


Og sånn ble resten av bildene, hehe

Sånn, da var det gjort! Da er det bare å glede seg til skolen er ferdig for dagen, så jeg kan komme meg hjem og slappe av. Kjenner virkelig at jeg trenger helg, det er jeg sikkert ikke alene om, heller. Ha en fin helg, alle sammen. Og kos dere masse ♥

Hva er deres planer for helgen?

Tilbake - gårsdagens outfit

26.04.2012
10:47
Follow on Bloglovin

Nå er jeg endelig tilbake! Det som alle har ventet på, så lenge!! Wohoo.

Okei.. hvem er det jeg prøver å lure? Sikkert ingen som har merket det en gang. Men hallo, det  må jo være lov å håpe?

Som sagt, så er jeg tilbake fra pausen... igjen... Og nå skal jeg blir mye bedre, jeg lover!! (Føler den setningen var litt kjent?) Uansett, så skal jeg i hvert fall bli flinkere til å blogge, legge ut bilder og oppdatere oftere. Kameraet mitt er for tiden ikke helt som det skal, har litt problemer med å fokusere og sånn, og jeg skal jo ikke skryte på meg at jeg er så teknisk. Så når jeg skulle fikse dette, så endte jeg opp med å ødelegge det enda litt mer. Men nå har jeg skaffet meg egen fotograf og greier, så da blir det bilder dere! Hehe..


"Se på meeg!" hahaha

Topp - Only // Hettegenser - Only // Denimvest - GinaTricot // High-waist bukse - BikBok

HUSK KONKURRANSEN SOM DERE KAN FINNE >HER<

Jentekveld

02.04.2012
17:29
Follow on Bloglovin

I dag har internettet vært nede helt fram til nå, så har ikke blitt så mye blogging. Har egentlig lagt og dratt meg til litt over ett, så hadde sikkert ikke blitt så mye uansett. Haha! Nå sitter jeg og slapper av med musikk og litt mat, og om ikke lenge skal jeg ut til ei venninne å lage litt pizza og geléshots, så blir det jentekveld til kvelden. Blir koselig!Men nå må jeg komme meg av gårde, kommer nok bilder i morgen! Ha en fin dag og kveld, alle sammen!

Hva er deres planer for dagen?

Konkurranser og tvkos

01.04.2012
23:45
Follow on Bloglovin

Akkurat nå driver jeg og surrer rundt litt på nettet, og kom over en konkurranse hvor man kan vinne en iPad2. Det er noe jeg har tenkt til  kjøpe lengee, men har ikke penger til det. Så dette er jo en super sjanse. Hvem er det ikke som vil ha en ipad? Så dere må melde dere på, alle sammen! Dere finner konkurransen til Activism her.

Jeg fant også en annen konkurranse, hvor dere kan vinne hairextensions. Og det er jo det neste alle jenter vil ha, er det ikke? Det er i hvert fall noe jeg har kjempelyst på! Gå inn på denne bloggen, og meld dere på! Kjapp dere, for hun trekker vinneren i morgen, og dette er noe jeg i hvert fall ikke ville gått glipp av.

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Nå sitter jeg og ser på twilight og koser meg, og har nettopp lastet ned de siste episodene av how i met your mother, så nå er jeg klar til å legge meg på senga, og slappe av resten av kvelden.

Husk konkurransen jeg har også, hvor dere kan vinne et deksel til iphone 4 og 4s. Den finner dere her.

Hva gjør dere i kveld? Ha en fin kveld alle sammen!♥

 

En perfekt helg

01.04.2012
18:26
Follow on Bloglovin

Hei alle sammen! Nå sitter jeg og slapper av med godteri og tv, og om ikke lenge skal vi grille. Jeg elsker grillmat, så det skal bli godt!

Denne helgen har vært helt fantastisk. På fredag var jeg og kjæresten hjemme hos familien hans, og koste oss med god mat og tvkos. På lørdag dro vi hjem til meg igjen, og satt barnevakt for lillesøsteren og lillebroren min. Har vært så deilig å bare være sammen med han hele helgen! 

 


♥♥♥♥♥

Kjekke gutten min! ♥

Se på sjarmøren da♥

Har dere hatt en fin helg? Gjort noe spennende? 

Minner på konkurransen om iphone-deksler, som dere kan finne her.

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits