Båttur

31.05.2013
09:37
Follow on BloglovinHer om dagen hadde jeg årets første båttur, og jeg kjenner jeg gleder meg veldig til sommeren nå! Nå sitter jeg og øver på fremføringen til eksamen etterpå, skal bli så utrolig deilig å bli ferdig. Så er det rett i bursdag i kveld, og første dag som opplæring i den nye jobben i morgen. Det blir spennende!

Flere som holder på med eksamen?

Sushi date

30.05.2013
15:30
Follow on Bloglovin

Siden jeg fikk levert bildene til eksamen ganske tidlig i dag, hadde vi litt ekstra tid på oss i byen. Da bestemte vi oss for å ta litt sushi og gå å kikke på litt klær. Nå er det tid for litt slapping, så er det å begynne med fremføringen til i morgen.

Jeg møtte også bestevenninnen min som jeg ser altfor sjeldent, i byen. Var veldig koselig!

It's all about details and volume

29.05.2013
20:19
Follow on BloglovinHahaHockeysveis? haha

Denne dagen har i grunn bare gått ut på å ta en del bilder siden vi startet eksamen i dag. Kanskje jeg legger ut bilder senere. Planen var vel egentlig å redigere dem i dag, men avhengig som jeg er, har jeg heller brukt tiden på shopping på nett.

Genser - Only // Bukse - BikBok // Smykke - Gina Tricot // Ringer - Gina og BikBok

Nyfarget hår

29.05.2013
00:07
Follow on Bloglovin

Da jeg var i syden kom jeg over noen hårfarger som var utrolig billig. Det kostet 3 euro, som er ca 20 norske kroner, for 2 stk. Det er jo helt utrolig billig! Derfor bestemte jeg meg for å prøve de i dag. Ble veldig fornøyd med fargen, som endte opp med å bli mørk med litt lillaskjær. Akkurat som jeg ville ha det.Dette bildet ble tatt rett før jeg fikk strøm. Eller sjokk, om jeg kan kalle det det. Jeg stod og dirra i noen sekunder før det gikk opp for meg at jeg var litt for nærme gjerdet..

Her fikk jeg beskjed av "fotografen" om å lage et undrende blikk. 

Topp - bikbok // bukse - husker ikke // sko - junkyard

New in - studded pumps

28.05.2013
14:40
Follow on Bloglovin

Kjøpte noen herlige sko her om dagen, på nelly. Er så utrolig deilig å endelig kunne handle på nett, ettersom mamma har nektet opp igjennom. Haha. En bra ting jeg heldigvis har arvet av mamma, er det å handle på salg.

Hva synes dere?

Black and white

28.05.2013
00:24
Follow on Bloglovin

Tenkte det var på tide å starte å blogge igjen. Og denne gangen håper jeg å fortsette en stund he he

De siste ukene har jeg tatt litt sommerferie, og har ikke vært på skolen på 3 uker. Har kost meg en uke i Ayia Napa med søte jenter og hatt det helt herlig! I dag toppet jeg alt med en koselig kafetur med jentene mine. Nå gleder jeg meg bare til å starte sommeren ordentlig med grilling, bading, og båtturer.Topp - Ayia Napa // Tights - ?? // Sko - Junkyard

 

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits