Siste dag på jobb

09.06.2012
18:22
Follow on Bloglovin

Dette innelgget kommer litt sent, men på mandag var det siste dag i praksis. Var i grunn litt dumt, for likte meg utrolig godt der! For dere som ikke vet det, så jobbet jeg i P5/KanalLokal - radio&tv. Det var utrolig spennende, og jeg hadde mitt eget radioprogram som gikk hver fredag, sammen med ei annen i klassen. 

Dypt konsentrert! haha


Dette er Thea, som var på besøk i studioet. Jeg intervjuet henne i forbindelse med turen hennes til Karibien til høsten, som utvekslingsstudent.

Om ikke så altofr lenge får jeg besøk av bestevenninna mi, Maren, som jeg nesten aldri ser lenger, etter at jeg har byttet skole. Vi skal kose oss med godteri og tvkos, og så skal vi lage sjokoladefondant, det er så heerlig!

Har dere hørt på noen gang?

Hva skal dere i kveld?

Tur i Drammen by

04.06.2012
13:36
Follow on Bloglovin

Forige helg var jeg i Drammen sammen med go'gutten min, og besøkte pappa og resten av familien. Vi koste oss masse med lunsj i byen, litt shopping, tur i parken og bare slappe av hjemme. Vi tok også med oss lillesøsteren min på lekeplassen, og det var så herlig å se hvor flink Thomas er med henne. De koste seg så!

Nydelige gutten min på Diva, hvor vi spiste lunsj


Elsker deg ♥

Se så herlige! ♥Var en utrolig koselig tur, gleder meg til neste gang! Akkurat nå sitter jeg i studioet og spiller inn en radiosending. Har holdt på siden 9-tiden i dag på morningen, hatt gjester og greier. Har vært en ganske gøy dag, egentlig. Dette er siste dagen i praksis, og det er jo veldig kjedelig, men i den anledningen så har jeg tatt en del bilder, og lagd noen småfilmer, som jeg satser på å få redigert i løpet av dagen eller morgendagen. Nå skal jeg gjøre meg ferdig her, og så skal jeg til Thomas. Ha en fin dag, alle sammen!

Hva skal dere i dag?

Hva synes dere om en film fra radiostudioet?

Rolig helg

04.06.2012
01:39
Follow on Bloglovin

Denne helgen har vært rolig. Har sittet barnevakt hele helgen, men har heldigvis hatt litt venninnebesøk, så har vært ganske koselig. Helgen har vel for det meste gått ut på mat og film. Fikk oss en liten tur på cafe også, da. Men i dag slappet jeg og Eva av hjemme hos meg, lagde pølsebakst, og koste oss med "The roommate". 

Nam, ketchup er alltid like godt! haha
Et lite stopp på mix måtte til. Kristina måtte jo ha isen sin. Her sitter Eva og Benedicte som endelig har fått tid til å spise berlinerbolla si. Som de til slutt fant ut av at var frossen inni. Nedtur.

Og så kom mamma inn med en bunke nydelige portrettbilder fra 1. klasse. hahaha, har ikke ledd så mye på lenge!


Hahaha, søte barn
Kristina ♥

Og akkurat nå sitter jeg slik. Er lys våken, noe som ikke er så bra, med tanke på at jeg skal på jobb om et par timer. Burde kanskje prøve å få litt søvn. Så vi blogges senere!

Hva har dere gjort i helgen?

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits