Livet på Rhodos

28.06.2013
19:59
Follow on Bloglovin

Jeg vet jeg ikke har blogget på evigheter, men grunnen til det er at jeg ikke har internett på hotellet. Derfor har jeg ikke mulighet til å blogge annet enn når jeg er på en bar eller betaler for det på hotellet. Og der har jeg ikke bilder, så jeg har rett og slett bare latt være.

Men her er en liten oppdatering. Vi har hatt nesten to helt fantastiske uker her, med masse bading, soling, shopping, osv. Vi har til og med ridd på esel, noe som var utrolig skummelt. Lillesøster derimot, elsket det, og ble pøddesur når hun ikke fikk gjøre det en gang til, haha skjønna! Nå sitter vi på en bar i Afandou, og koser oss med 30 grader, klokka åtte om kvelden. Det er helt fantastisk! Vanligvis er det 30-40 grader i skyggen på dagen, og det er nesten for varmt til tider. Og jeg hører til og med at det regner og tordner hjemme i Norge?? Hehe

Jeg har også en liten overraskelse når jeg kommer hjem, og mye å blogge om. Flyet går herfra natt til mandag, så for nok ikke blogget noe særlig før mandag/tirsdag. Og på grunn av jobben blir det nok ikke så veldig mange oppdateringer fremover. Men skal prøve så godt jeg kan, i hvert fall et innlegg daglig.//Bildene er tatt fra weheartit. Bildene jeg har tatt kommer så fort jeg kommer hjem.

 

Kos dere masse hjemme i Norge, kjenner jeg faktisk gleder meg til å komme hjem!

Hvordan vær har dere?

Noen andre som er på ferie?

Denne helgen

16.06.2013
13:23
Follow on Bloglovin

Denne helgen har jeg tilbrakt med familien, derfor det har blitt lite med blogging.

Fredagen begynte vi med klassetur til Oslo hvor vi fikk en 2 timers lang omvisning på NRK. Det var i  grunn veldig gøy. Deretter gikk fotogruppen og besøkte en skole som het Bidler Nordic, hvor vi fikk et lite kurs. Etter det ble det bittelitt shopping, og så tok jeg turen til pappa. Veldig koselig å se alle igjen.

Ellers, så har jeg trukket vinneren av konkurransen, og har sendt mail til den heldige vinneren - Jb Fanfiction. Gratulerer så mye!

Nå går turen til Gardemoen om noen få strakser, og neste gang vi snakkes, er jeg på Rhodos. Ha en kjempefin søndag alle fine lesere! 

Hva har dere gjort i helgen?

Insirasjon - longsleeve tattoo

13.06.2013
16:00
Follow on Bloglovin

Åh, jeg har så innmari lyst på ny tatovering, men jeg vet ikke helt hvordan enda.. Jeg har veldig lyst til å begynne på en sleeve, men er litt usikker på om jeg kommer til å angre. Hvordan sleeve vet jeg ikke enda, men jeg har i hvert fall veldig lyst til å ha en som ingen andre har, og en som er tegnet selv. Jeg har også forelsket meg helt i skull og sugarskulltatoveringene, har kanskje lyst til å starte med en slik øverst på armen, og bygge på den senere.
Åh, tenk å ha en sånn på armen daa!

Hva synes dere om disse tatoveringene?

Noen som har erfaring med sleeve?

HUSK OGSÅ KONKURRANSEN HER

New in - Sminkeprodukter fra e.l.f

13.06.2013
00:35
Follow on Bloglovin

Når jeg kom hjem etter jobb i dag, så jeg det hadde kommet en pakke fra e.l.f. Den kom utrolig fort, mye raskere enn jeg hadde forventet. Superfornøyd som jeg var, åpnet jeg pakken, og ble bare enda mer fornøyd!

Det første jeg gjorde etter jeg tok bildene, var å teste leppestiften, og den var kjempefin på. Resten av produktene har jeg ikke fått prøvd enda, men tenkte å lage et eget innlegg til det, hvis dere er interesserte? Ville først og fremst egentlig bare vise de fine produktene.

Jeg har bestilt fra e.l.f før, og har vært like fornøyd hver gang. De har gode produkter som varer lenge, er bra for huden og er ekstremt billige. Jeg har aldri slitt med kviser eller lignende etter å ha brukt produktene, og de føler fantastiske på huden. De er hverken seige eller klabbete. Nå gleder jeg meg bare til å få prøvd dem.

Har dere bestilt fra e.l.f før? Hva synes dere?

HUSK KONKURRANSEN HER HVOR DERE KAN VINNE PRODUKTER FRA E.L.F 

// Sponset innlegg, ærlige meninger

Dress up

12.06.2013
12:00
Follow on Bloglovin

Her kommer gårsdagens outfit, ettersom jeg ikke rakk å poste det i går. Elsker mønsteret på denne kjolen! Det er en perfekt kjole nå til sommeren, og jeg skulle gjerne hatt den med til syden, men lånte den dessverre bare av ei venninne. Må nok skaffe meg den selv.


Kjolen er fra Bikbok og skoene er fra Nelly

HUSK KONKURRANSEN HER

Bildedryss - badefjell

11.06.2013
21:30
Follow on Bloglovin

I dag har jeg og Nathalie vært en tur på bedefjell og badet. Vi tok med gummibåten, og barnslige som vi er, hadde vi det utrolig gøy! Vi fikk også dratt med oss søsteren hennes som var så snill og tok masse bilder av oss. Det er deilig med litt ordentlig sommervær altså!Flere som har badet i år?

Minner også om konkurransen som du finner her

Konkurranse - vinn produkter fra elf

11.06.2013
15:49
Follow on Bloglovin

Jeg har vært så heldig å få ha en konkurranse på bloggen, hvor jeg kan dele ut noen fantastiske sminkeprodukter fra elf. Jeg har selv prøvd noen av de, mens andre er helt nye for meg. Hvert produkt jeg har fått fra elf tidligere, har jeg vært superfornøyd med, og det er jo helt fantastisk at de har så gode produkter, til en så lav pris!

Alt dere trenger å gjøre for å bli med:

- Like facebooksiden min HER

- Like facebooksiden til elf HER

- Dele innlegget videre, ved å trykke på "liker"-knappen i bunnen av innlegget (sjekkes)

- Skriv mail-adressen din (viktig å skrive den i kommentarfeltet, så jeg får kontaktet vinneren)

VINNEREN TREKKES LØRDAG 15. JUNI

 

Premien inneholder:

Shimmer Eyeliner Pencil
Glitrende og metallisk effekt som setter fokus på øynene! Blyanten kommer med en praktisk blyantspisser!
Pris: NOK 14

Jumbo Lip Gloss Stick
Jumbo Lip Gloss Stick fungerer som en leppestift, men ligner en gloss på! Nærende jojoba, soja og E-vitamin er hovedingrediensene, i denne flotte jumbo pen. Den fukter og pleier leppene og brukes lett med et twist-up system.
Pris: NOK 23

JUMBO EYESHADOW STICK
Denne kremete og rik pigmenterte Jumbo Eyeshadow Stick er perfekt til å skape et naturlig utseende eller smokey eyes. Inneholder nærende vitamin E.
Pris: 23

BAKED BLUSH
Vår Baked Blush gir en naturlig og vakker glød. Og fordi de er bakt i en ovn, gir de deg en fin pigmentering! Fylt med aktive ingredienser som jojoba, rose, solsikke, aprikos og grapefrukt, som nærer og fukter huden. Kan brukes tørr eller med en fugtig børste for et intenst look.
Pris: NOK 34

All over color stick
3 i 1 farge til dine øyner, lepper og/eller kinn! Få farge som lyser opp og gir en sunn glød.
Pris: NOK 14

 

VIKTIG! Husk mail-adresse.

Masse lykke til!!

 

// Sponset innlegg, ærlige meninger

Gårsdagens outfit

11.06.2013
10:00
Follow on Bloglovin

Ble litt mye som skjedde i går, pluss at internettet klikker litt i leiligheten igjen. Endelig ser det ut til å funke, så får vi bare se hvor lenge det varer.. 


Topp - ?  // Shorts - Zara // Belte - H&M 

Ellers så kommer det en konkurranse litt senere i dag. Jeg gleder meg veldig til å få startet den, ettersom det er en kjempefin premie, som jeg gjerne skulle hatt selv! Og siden det er evigheter siden jeg har hatt en ordentlig bra konkurranse på bloggen, så er vel det på tide nå? 

 

Inspirasjon - sheinside

10.06.2013
19:19
Follow on Bloglovin

Først og fremst må jeg bare si at vi har ekstremt dårlig nett i leiligheten for tiden, derfor det blir litt lite blogging. Håper å få fikset det snart!

Som dere kanskje har fått med dere allerede, så er jeg over gjennomsnittet glad i shopping, og spesielt nettshopping. Det er så utrolig greit, lettvint og du finner så utrolig mye fint og mange fine butikker du vanligvis ikke har i ditt nærområde. En av mine favorittbutkker på nett her definitivt sheinside. Jeg synes de har så utrolig mye originalt, og også til alle forskjellige steder. Det vil si at de har som regel noe for en hver smak. Jeg vet også at det er mange av leserne mine som elsker klær, shopping og inspirasjon. Derfor har jeg satt sammen noen klær og antrekk som jeg liker veldig godt selv, men som jeg tror dere vil like også.

Black Short Sleeve Dog Print Rivet T-Shirt - HER // White Chain Embellished Neckline PARIS BOUTIQUE Tee - HER

White Sleeveless Rhinestone Tiger Print T-Shirt - HER // Black Short Sleeve KILLSTAR Print Loose T-shirt - HER

 

White Short Sleeve Mickey Mouse Print T-Shirt - HER // White Short Sleeve Giraffe Print T-shirt - HERBlack YEAH RIGHT Print Tie T-Shirt - HER  // White Batwing Sleeve T-shirt - HER


Light Grey Zippered Curved Hem Jumper - HER // Grey Black Sequined Contrast Chiffon Asymmetrical Sweater - HER


Yellow Collarless Ruched Sleeve Crop Back Blazer - HER // Black Boyfriend Ponte Rolled Sleeves Blazer - HER


Navy Bleached Ripped Lace Denim Shorts - HER // Light Blue High Waist Lace Ripped Denim Shorts - HER


Light Blue Lace Bleached Ripped Denim Shorts - HER // Blue High Waist Flanging Heart Print Denim Shorts - HER


 

Beige Layered Crochet Lace Shorts - HER // White Buttons Floral Pockets Shorts - HER

Light Blue Pockets Hearts Print Fringe Denim Shorts - HER // Navy High Waist Simpson Print Denim Shorts - HER

Red Abstract Pattern Pockets Pant - HER // Multi Skinny Pictures Print Leggings - HER // White Elastic Waist Floral Birds Print Pant - HERBlack and White Vertical Stripe Elastic Pant - HER // Black Skull Print Drawstring Waist Pant - HER // Black White Skinny Geometric Print Leggings - HER


Red Floral Ruffles Bodycon Mini Skirt - HER // Blue Florar Ruffles Buttons Bodycon Skirt - HER


Blue Elastic Waist High Low Chiffon Skirt - HER // Black Drawstring Waist Ruffles Chiffon Skirt - HER

Blue Elastic Waist Galaxy Print Bodycon Skirt - HER // Black White Vertical Stripe Elastic Skirt - HER

Black and White Geometric High-low Skirt - HER // White Elastic Waist Floral Chiffon Skirt - HER // Black Elastic Bodycon Split Skirt - HER

Fashionable Mix Style Crystal Full Rhinestone Chain Necklace - HER // Silver Crystal Bead Necklace - HERColorful Shining Bib Collar Necklace - HER // Gold Vintage Rivet Tassel Necklace - HER

Pink Sequined Shoulder Sleeveless Dipped Hem Dress - HER // Light Blue Bohemia Floral Sleevless Chiffon Asymetrical Dress - HER // Beige Sleevless Sequined Shoulder High Low Dress - HER

Pink Sleeveless Tribal Embroidery Pleated Dress - HER // White Sleeveless Rivet High Lov Dress - HER // White Sleeveless Embroidery Pleated Chiffon Dress - HER

Black White Striped Round Neck Sleeveless Dress - HER // Champagne Black Round Neck Sleeveless High Waist Ruffles Dress - HER // White Sleeveless Bead Gemstone Print Dress - HERBlack Sleeveless Heart Backless Floral Dress - HER // Black Sleeveless Cat Face Print Pleated Dress - HER // Black Sleeveless Kettle Print Back Zipper Dress - HER

Jeg har forelsket meg helt i klærne ovenfor, og skulle gjerne hatt alle sammen i garderoben! Blir nok litt handling på denne nettsiden så fort jeg før lønning.

Er det noe dere kunne tenkt dere?

// Reklame, men egne og ærlige meninger

Man lærer av sine feil..?

06.06.2013
15:58
Follow on Bloglovin

I går var en deprimerende dag. Først og fremst hadde vi ikke internett fra ettermiddagen og utover, så jeg fikk hverken blogget eller gjort noe som helst. Og for en som er så avhengig av internett som meg, var det helt for ferdelig... Men det var ikke nok med det, jeg var ute og øvelseskjørte litt i går, og jeg klarte faktisk å ripe opp og bulke bilen! Er det mulig? Så lenge som jeg har kjørt, har jeg aldri gjort noe lignende, men når jeg først låner bilen til en kompis, så klarer jeg å herpe hele siden på bilen. Jeg som hadde tenkt å begynne på lappen snart.. Tror det blir en stund til jeg tør å ta kjøretimer nå.... Bukse - BikBok // Body - Nelly // Genser - ? // Vest - Only

Siden jeg ikke hadde internett i går, så kommer gårsdagens outfit nuu. Nå har jeg akkurat kommet hjem til mamma en tur, bare for å stjele litt internett av henne, hehehe.'

 

Yes pleaseee - galaxy print

05.06.2013
13:51
Follow on Bloglovin
Los angeles, California
Topp - YouHeShe // Bralet - Chiara // Sko - Spylovebuy // Shorts - Etsy // Solbriller - Starstyle // Leppestift - MAC

Galaxy
Jakke - J.Crew // Sko - My wardrobe // Briller - ZeroUV // Galaxy tights - Bardot  // Topp - Civil Clothing // Neglelakk - Aeropostale // Lue - CraniumFitteds
(Link til nettsidene finner dere på navnet som er uthevet)
Har forelsket meg helt i disse to antrekkene jeg satt sammen i stad. Skulle gjerne hatt begge to! Jeg har søkt rundt på nettet etter forskjellige klær, og drømmer meg bort i alle de nydelige fargene, mønstrene og fasongene. Jeg klarer faktisk ikke helt bestemme meg for hvilke antrekk jeg liker best.
Hvilke likte dere best? 
Er det noe dere kunne godt med?

Have fun while waiting for spring

04.06.2013
20:42
Follow on Bloglovin

Genser - Vero Moda // Bukse - London Clothing // Sko - Nelly 

Nå sitter jeg og slapper av i sofaen med hunden Bob, etter å ha fått ryddet og vasket litt i leiligheten. Jeg kom hjem til en spennende pakke i posten i dag, og tenkte å vise litt i morgen. Nå kommer kvelden til å bli fylt med filmer eller en serie, og så er det natta.

 

Fra kos til alvor - bilder fra eksamen

04.06.2013
12:11
Follow on Bloglovin

Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra medie eksamen. Casen/Oppdraget vi fikk, var alkohol misbruk. Jeg skulle lage en bildefortelling på 5-10 bilder, og oppdragsgiveren var www.avogtil.no
Bildene ble litt rare når de kom på bloggen, de er ikke så pixlete...

Jeg valgte å bruke et barn for å få frem følelser, og brukte derfor lillesøsteren min. Jeg ble helt imponert hvor flinke de var til å spille, alle sammen. Spesielt lilleøsteren min. Ingen av bildene er redigert, annet enn litt kontraster og lys, og selvfølgelig at de er i svart/hvitt.

Hva synes dere?

Bursdagskos

03.06.2013
09:00
Follow on Bloglovin

Fine bursdagsbarnet!

Martheee 


Grill babesSånn dere som regel finner meg; med mobilen (som jeg forresten knuste hele skjermen på....)

Godjenta ♥

Nydelig! Første pusen jeg ikke har vært redd for. Nydelig den også

Denne helgen har det blitt lite blogging. Fredagen begynte med en kjempekoselig grillkveld hos bursdagsbarnet, Line. Vi koste oss med masse god mat og drikke, og ikke minst en nydelig sjokolademousse. Og kvelden endte med en topp bytur. Lørdagen samlet vi russebil-gjengen, og kikket på bil. Vi fant en utrolig fin bil, og et par andre ok biler, så vi fikk sendt litt mail. Håper virkelig vi får den vi vil! 

Helgen har vært fylt av sommerstemning med båtturer, årets første bad, i Norge vel og merke, og masse sol og is

Hvordan har din helg vært?

Nye godsaker på vei

01.06.2013
13:50
Follow on BloglovinAlt er fra Nelly. Gud, jeg gleder meg!

Likte dere noe av det? 

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits