Inspirasjon: ubestemmelig stil

31.07.2012
21:40
Follow on Bloglovin
Jeg klarer aldri helt bestemme meg for hvordan stil jeg har. Jeg liker søte, gjennomsiktige blondetopper. Jeg liker litt mer rocka klær, med skinn, nagler og røff denim. Jeg liker converse, og jeg liker jeffrey campbells. Det er så mye jeg liker. Og ikke liker. Men jeg klarer bare ikke bestemme meg. Derfor har jeg nå satt sammen en del antrekk jeg bare elsker. Tror jeg kunne gjort mye for å få disse!
Casual New york

 


Neon tank, 120 NOK / Bleached denim vest, 190 NOK / Acne skinny fit jeans, 1.215 NOK / Jeffrey Campbell high heel, 1.420 NOK / Mango studded handbag, 810 NOK / Karen Walker black round sunglasses, 1.515 NOK / Tech accessory, 305 NOK
The summer of hippies

River Island lace dress, 190 NOK / J Brand denim jacket, 2.665 NOK / Jeffrey Campbell boots, 1.670 NOK / Roxy cross body handbag, 265 NOK / Round sunglasses, 2.570 NOK / Cath Kidston tech accessory, 240 NOK / Flower hair accessory
party on, love pink

 

Victoria s Secret racer back tank top 150 NOK - victoriassecret.com Short jean shorts 335 NOK - etsy.com Jeffrey Campbell wooden heels 1.670 NOK - nelly.com H M genuine leather handbag 190 NOK - hm.com Nelly Accessories engraved jewelry 76 NOK - nelly.com Black eyewear 25 NOK - amazon.com Nail polish 110 NOK - bloomingdales.com NARS Cosmetics nail polish 110 NOK - narscosmetics.com
peace and love, the yankees
Printed tee, 395 NOK / Madewell denim vest, 535 NOK / Jean shorts, 365 NOK / Converse canvas sneaker, 355 NOK / New Era hat, 385 NOK / Tech accessory, 145 NOK / Vintage eyewear / Yves Saint Laurent lip stick, 195 NOK
a hidden hippie on the beach
Zig zag shirt / Winter Kate cotton vest, 835 NOK / Cotton shorts, 425 NOK / Wedge high heels, 175 NOK / Felt hat, 780 NOK / Great Plains tan belt, 335 NOK / Vintage eyewear, 60 NOK / Tom Ford lip makeup, 290 NOK
Likte dere antrekkene? hvem likte dere best?
Edit: Er dette noe dere vil jeg skal fortsette med?

Lille prinsesse

31.07.2012
18:14
Follow on Bloglovin

Jeg er egentlig ikke så spesielt glad i små hunder. Jeg er livredd dem. Store, lodne hunder går greit, for de er kosete. Mens de små.. De bare biter og bjeffer. Men denne lille prinsessa har falt i smak hos meg. Sarita er den nydeligste hunden jeg har sett noen gang, og ikke er hun særlig skummel heller. Hun har så korte, hårete bein, at jeg trot ikke hun når så langt om hun vil bite meg i beinet.


Nydelig, eller hva? ♥


Jeg vil forresten anbefale om en konkurranse, med en kjempefin premie. Du kan vinne en goodiebag med to statement-smykker, en klokke et par øyeskygger fra e.l.f, et armbånd og en neglelakk fra essie! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar, og like innlegget. Konkurransen finner dere her.

Dette kan du vinne.

Har forresten satt sammen noen inspirasjons antrekk som kommer ut litt senere i kveld, hvis noen er interessert? 

 

Ny jobb

31.07.2012
10:48
Follow on Bloglovin

I dag er det første dag på den nye jobben. Jeg har fått jobb på lekebutikken på senteret, og i dag er første dag med opplæring. Blir nok spennende, til tross for at jeg har jobbet der en uke igjennom skolen. Men det er nå 2 år siden, så har nok en del å ta igjen.

Ønsk meg lykke til alle sammen!

Har dere jobb, eller sommerjobb?

Outfit - denim

30.07.2012
21:18
Follow on Bloglovin

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og er dødssliten. Kommer nok bare til å daffe foran tv'en og dataen resten av kvelden. Ha en fin kveld videre, alle sammen!


Fin flette til jobben, haha!Bukse - bik bok// t-shorte - bik bok// vest - gina tricot// sko - dna

Hva har dere gjort i dag?

Gjør det selv: ombre negler

30.07.2012
13:13
Follow on Bloglovin

Det er ikke noe som er finere enn fargerike negler nå på sommeren! Men siden jeg ikke har det største utvalget av neglelakker hjemme, må man ty til andre løsninger. For man blir ganske lei av de samme fargene om og om igjen. Og siden det er blitt så populært med ombre i det siste, tenkte jeg at jeg kunne dele dette tipset med dere!

Du trenger to neglelakker i forskjellige nyanser. En lys og en mørk. Hvis du vil kan du blandu to helt forskjellige farger, som for eksempel blå og gul. En svamp, du kan bruke hvilken som helst. Jeg har brukt en kjøkkensvamp jeg har klipt til. En blank neglelakk, eventuelt en lys, gjennomsiktig rosa (jeg brukte Sugar Daddy fra essie). En plastikklomme eller bakepapir som underlag og noe du kan røre med. Jeg har brukt en q-tips.


Først lakker du et lag med den lyse fargen, og venter til den har tørket helt.


Drypp to klatter med de to fargene på underlaget, og bland de så vidt sammen på midten.


Press svampen fordi over neglelakkene og press den forsiktig på neglen. En av gangen. Rugg gjerne litt frem og tilbake, men ikke for mye!


La det tørke helt, og så fjerner du neglelakken som har kommet på huden, med en q-tips eller en bommulspad som ikke loer. Etter det fører dere på en gjennomsiktig rosa, eller blank neglelakk.
Og slik blir resultatet. Du fører bare på så mange lag med den siste lakken helt til du får det resultat du ønsker. Det ser faktisk litt bedre ut i virkeligheten, og nå har jeg jo påført noen flere lag også. 

Jeg klarer egentlig ikke helt bestemme meg om jeg synes det er dødskult eller om det ikke ser ut. Er fortsatt litt skeptisk

Hva synes dere om ombre-negler?

Har dere prøvd dette før?

Outfit - sommerkos på Gjeving

29.07.2012
23:10
Follow on Bloglovin


Siden jeg er på gjeving hos kjæresten min ble det bare litt ta-det-du-finner-i-bagen-outfit. Selv om det ikke var så varmt i dag, var det deilig å kunne ta på seg shorts og litt tynnere klær igjen!


tubetopp - gina tricot// topp - bik bok// shorts - ?// sko - england// solbriller - h&m

Fisketur

29.07.2012
17:37
Follow on Bloglovin

Når jeg kom til kjæresten min i går, var vi der ikke lenge før han fant ut av at vi skulle på fisketur.. i hagen! Og siden fisking alltid er koselig, og jeg i grunn hadde veldig lyst til å se han fiske, noe som sikkert ville være ett flott syn, gikk vi ut. Vi fant fiskestang og agn, noe som vi hadde lite av. Derfor endte vi opp med.... pølse. Kanskje ikke rart det ikke ble så mye fisk.


En som er lei av å ikke få napp, og synes det er tungt å dra opp..Det var i grunn ganske koselig, og til min overraskelse var han faktisk veldig flink! Etter vi hadde stått der en stund gikk vi inn, og koste oss resten av kvelden. Dessverre uten fisk.

I dag har vi ikke gjort store greiene, bare slappet av og vært ute og gått en liten tur. Frokosten vår bestod av en dødsgod hamburger fra båtbua. Endelig fått litt sommerfølelse, på tross av været!

Hva er deres planer i dag?

Har dere hatt spesiell sommerfølelse i år?

Lørdagskos

28.07.2012
19:00
Follow on Bloglovin

Idag har planene mine for kvelden blitt forandret sikkert 4-5 ganger. Men etter mye om og men, havner jeg opp hos kjæresten min som er hjemme hos foreldrene i helgen. Blir koselig å se alle sammen igjen, så dette blir nok en fin kveld. Kos dere masse i dag, alle sammen! ♥

Hva er deres planer i kveld?

Nye solbriller

28.07.2012
15:45
Follow on Bloglovin

Det har seg sånn at jeg er helt avhengig av solbriller av og til. Jeg vet ikke hvorfor, jeg har de ikke en gang på, har de bare på hodet. Men i helgen så hadde jeg solbrillene for en gangs skyld i veska, og det viste seg å være veldig dumt. Jeg falt oppå veska..

Ikke nok med at det var yndlingsbrillene mine, men det var også mitt eneste par. Og siden jeg er så fattig for tiden, hadde jeg ikke råd til nye..


Så kom min kjære mamma hjem med nesten like solbriller ♥

Nå vet jeg i hvertfall hva jeg skal bruke lønningen min på! gleder meg helt villt til å på shopping nå!

 

Trying to find a reason to smile everyday...

27.07.2012
18:34
Follow on BloglovinOvernatting på skjæra

27.07.2012
13:24
Follow on Bloglovin

Nå kom jeg akkurat hjem fra en utrolig koselig tur på skjæra! I går var en så koselig dag. Når jeg kom hjem fra kjæresten min, gikk jeg og ei venninne og tok et bad, før vi gikk opp til bursdagsbarnet Kristina. Der spiste vi jordbær, kake, solte og koste oss. Etter det var det på jobb, og så gikk jeg opp til Eva som jeg badet med, og grillet på hverandaen. Mens vi var der, ble vi spurt om å komme ut på buskjær og sove der. Så dro vi ut der, og hadde det kjempefint resten av kvelden og natta. Jeg dro litt tidlig hjem i dag, men nå angrer jeg litt på det, for det er jo superfint vær..Var ikke så lett å få ned den, nei..

Tror det var litt varmt..

Så kom vi oss ut på skjæra. Blitzen var en smule sterk.


Og se den nydelige utsikten vi hadde da. Var så fint! Ble veldig dårlig kvalitet da, ble tatt med iphone i mørket. Vi slapp heldigvis å slippe under åpen heldig, vi var så heldige at det var to ekstraplasser i en båt. 

Flere som liker å være ute i båt?

Hva skal dere i dag?

 

 

Han diktet sang til meg

25.07.2012
23:49
Follow on Bloglovin

Nå sitter jeg foran tv'n og slapper av. Blir nok ikke lenge før jeg legger meg, for jeg skal på jobb i morgen. I dag har jeg bare vært hos kjæresten min og slappet av, vi har vært ute og gått tur og spilt fotball, lagd god mat og kost oss masse. Haha, han er så søt! i dag diktet han til og med sang til meg om hvor høyt han elsket meg og hvor mye han betydde for meg♥

Elsker deg, gutten min!

Hva har du gjort i dag? 

Så mange fine klær!

25.07.2012
18:26
Follow on Bloglovin

Jeg gleder meg så til jeg får lønning, da blir det nok en del nye klær og sko i garderoben. Jeg har sett litt på forskjellige nettsteder, og har funnet en del klær jeg virkelig har lyst på! 

Topper:

Urban outfitters

Nelly.com

Urban outfitters

Urban outfitters


Forever21

Forever21

Forever21

?

Kjoler:

Nelly

Nelly

Sko:

Charlotte Russe

Urban outfitters

 

Dette er bare noe av det jeg har lyst på, er så utrolig mye fint! Neste helg skal jeg mest sannsyenlig på shoppingtur med bestevenninna mi, så da blir det nok en del shopping der! 

Noen som har forslag til noen butikker med fine klær og sko? Både på nett og ellers 

Noe her dere kunne tenkt dere?

Grillkos

24.07.2012
11:52
Follow on Bloglovin

Denne sommeren har vært så skuffende. Jeg har ikke en gang fått sommerstemning enda. Jeg jobber også 7 uker til sammen, så har ikke ordentlig ferie. Men da er det jo utrolig deilig med helg, og denne helgen har jeg kost meg med gode venninner. På lørdagen var det grillkos med jentene, og jeg har ikke kost meg så mye på lenge! Ble en utrolig morsom kveld, med mange gode minner!

Søte jentene ♥Har dere gjort noe gøy i sommer, eller har noen spennende planer?

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits