Inspirasjon - quotes

08.08.2012
22:42
Follow on Bloglovin

Jeg er egentlig litt lei av sånne quotes, men jeg fikk litt inspirasjon av å kikke litt rundt, så jeg tenkte å dele litt med dere:

Det var som om jeg skulle skrevet alle selv! Hva synes dere?

Innkjøp fra Oslo

05.08.2012
22:38
Follow on Bloglovin

Jeg var i Oslo på shopping på fredag, og har kjøpt en del ting. Ettersom de fleste ville ha en innkjøpsvideo, tenkte jeg å prøve å lage en i løpet av de neste dagene. I mens tenkte jeg å legge ut et bilde, hvor dere kan se bittelitt av det jeg har kjøpt!Lover ikke når videoen kommer, men blir nok ikke lenge til! 

Kan noen forklare meg dette?

05.08.2012
20:15
Follow on Bloglovin

Jeg skulle bare titte innom min egen blogg en gang i går, og plutselig kom det opp et stort advarsel-skilt. 


Jeg har også fått høre at man ikke akn åpne bloggen min, og lurer på hva dette er, og hva som har skjedd! Er det noen som kan hjelpe meg med dette?

Del gjerne innlegget videre på blogg og facebook, så jeg kan få hjelp med dette, det hadde vært herlig!

Campingliv

04.08.2012
20:57
Follow on Bloglovin

Blir ikke så mye blogging denne helgen, for jeg er på campingen her i Hønefoss. Har funnet ut av at jeg elsker campinglivet! Er så deilig med is, sol, grilling og bading hver dag. I dag har jeg fått kjøpt meg et lite digitalkamera også, som er veldig greit når jeg ikke orker å drasse med meg speilrefleksen overalt.


Nydelig Emma Luoise
Liker du også camping? 

Innkjøp fra ikea

03.08.2012
16:49
Follow on Bloglovin

For noen dager siden hentet besteforeldrene mine meg etter jobb, og vi endte opp med å ta en spontantur til ikea. Har helt glemt å legge ut bilder, men tenkte jeg kunne vise hva jeg kjøpte. Jeg må bare si jeg elsker ikea! finner meg alltid så mye fint der.

 


Elsker de sjokoladene! Naam


Nå sitter jeg på bussen til hønefoss, for å besøke papsen og familien på campingen, blir nok koselig! Har fått kjøpt utrolig masse i Oslo, og svidd kortet. Tenkte å vise innkjøpene når jeg kommer hjem igjen og får litt oversikt, blir nok på søndag eller mandag. Synes dere jeg skal vise bilder eller en innkjøpsvideo? 

Ha en fin dag videre, alle sammen ♥

Kosetur til Oslo

03.08.2012
10:50
Follow on Bloglovin

Når dere leser dette innlegget sitter jeg mest sannsynelig på bussen til Oslo. Jeg og bestevenninnen min Maren, bestemte oss for å ta oss en skikkelig kosetur sammen, siden vi ikke ser hverandre så ofte lenger. Så da ble det shopping i Oslo. Bussturen tar ca 3 timer, så derfor dro vi grytidlig! Men jeg har gledet meg som en liten unge helt siden vi fant ut av dette. Skal bli utrolig koselig! 

 
Maren, baker! haha, søtaDette er for så vidt arkivbilder, men tenkte de passet bedre enn ingenting! Her er de nydelige muffinsene vi bakte for litt siden.

Jeg lurer på om jeg kanskje skal lage en innskjøpsvideo når jeg kommer hjem, hva synes dere om det? kommer nok masse bilder også, for jeg har vært så heldig å låne speilrefleksen til Eva, siden mitt er til reperasjon. Og ikke nok med det, men jeg skal også kjøpe meg kamera i morgen! 

Noen forslag til noen shoppingsteder eller spisesteder vi burde gå innom? 

Ha en kjempefin dag ♥

Gratulerer med dagen, lillebror!

02.08.2012
23:24
Follow on Bloglovin

I går var jeg på dobbeldate, hvor vi så batman på kino. Var i grunn en veldig bra film, men den var litt langdradd. Varte i hele 3 timer, som var litt for lenge for meg. Etter dette gikk vi på restaurant, noe som var kjempekoselig! Ble dessverre ikke tatt noen bilder, siden kamera mitt er ødelagt...

I dag blir min kjære lillebror 11 år! Så da var jeg oppe klokken 8 om morningen med pakker og kjeks med lys, på sengen til han. Vi er tre søsken her, og har alltid gjort det sånn at når en av oss har bursdag, får vi to andre en liten gave. Men siden jeg fikk min litt tidligere, skulle ikke jeg få noe i dag. Men lillesøsteren min fikk så vondt av meg, så hun hadde brukt sine egne penger på en liten ting til meg. Hun er vel søt ♥
Her er gavebordet. Men alle gavene er borte. Nesten.

Se så søt! Jeg fikk noen hint til hva det kunne være, og det var at den var i yndlingsfargen min, og kanskje noe jeg kunne bruke på hove, når jeg skulle ut å tisse på natta. Ho er vel søt og! Haha

Vi har hatt familieselskap i dag også, som vi alltid har på selve bursdagen, men i år fikk jeg ikke blitt med siden jeg skulle på jobb.. Det er jo litt kjedelig! men da venter is og kake når jeg kommer hjem! Naam.

Har dere også en slik ordning? Pleier dere å gjøre noe spesielt når noen har bursdag?

Linke din blogg?

01.08.2012
15:14
Follow on Bloglovin

Oppdatering om linkrunden: Dessverre har jeg utsatt den til i kveld, fordi jeg kom så sent hjem i går, og fikk rett og slett ikke tid. Derfor trekker jeg ut noen i kveld, og dere har fortsatt kjangs!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en liten linkerunde, så nå er det bare og melde seg på, så trekker jeg en vinner i løpet av kvelden!


Nå skal jeg på kino med denne skjønningen, kjæresten min og en kompis. Blir koselig!

Dere må gjerne dele innlegget videre på blogg eller facebook ved å trykke på liker-knappen i bunden av innlegget, eller nevne det i et innlegg  så flere får deltatt. Det øker selvfølgelig også sjansen! Lykke til alle sammen!

Musikk-inspirasjon

01.08.2012
09:30
Follow on Bloglovin

Æsj, jeg hater å ikke få sove. Har lagt og vridd meg i flere timer nå.. Jeg gjør selvfølgelig ikke det når dere leser dette, for da er jeg på jobb. Tenkte jeg like så godt kunne forhåndskrive et innlegg til dere. Planen min var egentlig å dele litt musikk med dere. Og litt inspirasjon i samme slengen. Jeg liker inspirasjon. Det inspirerer.

Jeg vet ikke helt hva det er med disse hese guttestemmene, men det er noe som får meg til å slappe helt av. Jeg bare elsker disse sangene! 

Ha en fin dag, alle sammen♥

 

 

 Hva synes dere om sangene? Noen spesielle dere likte?

Hvordan musikk liker dere å høre på?

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits