New in - Sminkeprodukter fra e.l.f

13.06.2013
00:35
Follow on Bloglovin

Når jeg kom hjem etter jobb i dag, så jeg det hadde kommet en pakke fra e.l.f. Den kom utrolig fort, mye raskere enn jeg hadde forventet. Superfornøyd som jeg var, åpnet jeg pakken, og ble bare enda mer fornøyd!

Det første jeg gjorde etter jeg tok bildene, var å teste leppestiften, og den var kjempefin på. Resten av produktene har jeg ikke fått prøvd enda, men tenkte å lage et eget innlegg til det, hvis dere er interesserte? Ville først og fremst egentlig bare vise de fine produktene.

Jeg har bestilt fra e.l.f før, og har vært like fornøyd hver gang. De har gode produkter som varer lenge, er bra for huden og er ekstremt billige. Jeg har aldri slitt med kviser eller lignende etter å ha brukt produktene, og de føler fantastiske på huden. De er hverken seige eller klabbete. Nå gleder jeg meg bare til å få prøvd dem.

Har dere bestilt fra e.l.f før? Hva synes dere?

HUSK KONKURRANSEN HER HVOR DERE KAN VINNE PRODUKTER FRA E.L.F 

// Sponset innlegg, ærlige meninger

Martine Hermansen - konkurranse på bloggen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits