Dress up

12.06.2013
12:00
Follow on Bloglovin

Her kommer gårsdagens outfit, ettersom jeg ikke rakk å poste det i går. Elsker mønsteret på denne kjolen! Det er en perfekt kjole nå til sommeren, og jeg skulle gjerne hatt den med til syden, men lånte den dessverre bare av ei venninne. Må nok skaffe meg den selv.


Kjolen er fra Bikbok og skoene er fra Nelly

HUSK KONKURRANSEN HER

Gårsdagens outfit

11.06.2013
10:00
Follow on Bloglovin

Ble litt mye som skjedde i går, pluss at internettet klikker litt i leiligheten igjen. Endelig ser det ut til å funke, så får vi bare se hvor lenge det varer.. 


Topp - ?  // Shorts - Zara // Belte - H&M 

Ellers så kommer det en konkurranse litt senere i dag. Jeg gleder meg veldig til å få startet den, ettersom det er en kjempefin premie, som jeg gjerne skulle hatt selv! Og siden det er evigheter siden jeg har hatt en ordentlig bra konkurranse på bloggen, så er vel det på tide nå? 

 

Man lærer av sine feil..?

06.06.2013
15:58
Follow on Bloglovin

I går var en deprimerende dag. Først og fremst hadde vi ikke internett fra ettermiddagen og utover, så jeg fikk hverken blogget eller gjort noe som helst. Og for en som er så avhengig av internett som meg, var det helt for ferdelig... Men det var ikke nok med det, jeg var ute og øvelseskjørte litt i går, og jeg klarte faktisk å ripe opp og bulke bilen! Er det mulig? Så lenge som jeg har kjørt, har jeg aldri gjort noe lignende, men når jeg først låner bilen til en kompis, så klarer jeg å herpe hele siden på bilen. Jeg som hadde tenkt å begynne på lappen snart.. Tror det blir en stund til jeg tør å ta kjøretimer nå.... Bukse - BikBok // Body - Nelly // Genser - ? // Vest - Only

Siden jeg ikke hadde internett i går, så kommer gårsdagens outfit nuu. Nå har jeg akkurat kommet hjem til mamma en tur, bare for å stjele litt internett av henne, hehehe.'

 

Have fun while waiting for spring

04.06.2013
20:42
Follow on Bloglovin

Genser - Vero Moda // Bukse - London Clothing // Sko - Nelly 

Nå sitter jeg og slapper av i sofaen med hunden Bob, etter å ha fått ryddet og vasket litt i leiligheten. Jeg kom hjem til en spennende pakke i posten i dag, og tenkte å vise litt i morgen. Nå kommer kvelden til å bli fylt med filmer eller en serie, og så er det natta.

 

It's all about details and volume

29.05.2013
20:19
Follow on BloglovinHahaHockeysveis? haha

Denne dagen har i grunn bare gått ut på å ta en del bilder siden vi startet eksamen i dag. Kanskje jeg legger ut bilder senere. Planen var vel egentlig å redigere dem i dag, men avhengig som jeg er, har jeg heller brukt tiden på shopping på nett.

Genser - Only // Bukse - BikBok // Smykke - Gina Tricot // Ringer - Gina og BikBok

Nyfarget hår

29.05.2013
00:07
Follow on Bloglovin

Da jeg var i syden kom jeg over noen hårfarger som var utrolig billig. Det kostet 3 euro, som er ca 20 norske kroner, for 2 stk. Det er jo helt utrolig billig! Derfor bestemte jeg meg for å prøve de i dag. Ble veldig fornøyd med fargen, som endte opp med å bli mørk med litt lillaskjær. Akkurat som jeg ville ha det.Dette bildet ble tatt rett før jeg fikk strøm. Eller sjokk, om jeg kan kalle det det. Jeg stod og dirra i noen sekunder før det gikk opp for meg at jeg var litt for nærme gjerdet..

Her fikk jeg beskjed av "fotografen" om å lage et undrende blikk. 

Topp - bikbok // bukse - husker ikke // sko - junkyard

Black and white

28.05.2013
00:24
Follow on Bloglovin

Tenkte det var på tide å starte å blogge igjen. Og denne gangen håper jeg å fortsette en stund he he

De siste ukene har jeg tatt litt sommerferie, og har ikke vært på skolen på 3 uker. Har kost meg en uke i Ayia Napa med søte jenter og hatt det helt herlig! I dag toppet jeg alt med en koselig kafetur med jentene mine. Nå gleder jeg meg bare til å starte sommeren ordentlig med grilling, bading, og båtturer.Topp - Ayia Napa // Tights - ?? // Sko - Junkyard

 

Give me summer...

08.03.2013
08:50
Follow on Bloglovin
Summer
Trykk på bildene nedenfor for å komme til produktet

Hva synes dere?

Dagens outfit - Drammen

22.02.2013
18:40
Follow on Bloglovin

Nå har jeg kommet frem til pappa i Drammen, og sitter og slapper av med lillesøstra mi. Akkurat nå koser vi oss med en Barbie film og er snart klar for middag.

Genser - Only // Vest - Gina Tricot // Bukse - BikBok

Beklager utrolig dårlig kvalitet, men det er noe galt med kamera mitt, så må nok få fikset det så fort som mulig. Er egentlig på utkikk etter et nytt.

 

Dagens outfit

17.02.2013
18:57
Follow on Bloglovin


Skjorte - Vero Moda// Genser - Gina Tricot// Bukse - BikBok

Nå sitter jeg med Eva og Kris og slapper av, tenker vi skal ned på mix og kjøpe litt snop og kose oss resten av kvelden.

 

Dagens outfit - Camo

17.02.2013
01:08
Follow on Bloglovin

For en koselig dag dette har vært! Kjenner det var deilig å komme seg hjem og få lagt seg godt til rette under dyna. Dagen begynte med å dra til byen for å se Mirjam synge på ukm. Hun var utrolig flink, og var en av de 5 som kom videre. Kjempegøy! Etter det, dro jeg og Nathalie på Egon, og bowlet før vi tok bussen hjem. Merket det var lenge siden jeg hadde bowlet, men var fortsatt veldig gøy. Hjemme har vi bare slappet av og kost oss.


Buksa er fra BikBok, resten er fra Gina Tricot.

Jeg synes det er så kule med sånne camoskjorter hvor armene enten er army-grønne eller i lys dongeri. Men siden jeg ikke har det, har jeg rett og slett bare tatt en singlett og tredd over skjorta. Lurt tips til de med samme problem. Da jeg skulle ta bilder ble også bakgrunnen hvit på grunn av all snøen, så det passet jo bra.

Hva synes dere?

Inspirasjon: ubestemmelig stil

31.07.2012
21:40
Follow on Bloglovin
Jeg klarer aldri helt bestemme meg for hvordan stil jeg har. Jeg liker søte, gjennomsiktige blondetopper. Jeg liker litt mer rocka klær, med skinn, nagler og røff denim. Jeg liker converse, og jeg liker jeffrey campbells. Det er så mye jeg liker. Og ikke liker. Men jeg klarer bare ikke bestemme meg. Derfor har jeg nå satt sammen en del antrekk jeg bare elsker. Tror jeg kunne gjort mye for å få disse!
Casual New york

 


Neon tank, 120 NOK / Bleached denim vest, 190 NOK / Acne skinny fit jeans, 1.215 NOK / Jeffrey Campbell high heel, 1.420 NOK / Mango studded handbag, 810 NOK / Karen Walker black round sunglasses, 1.515 NOK / Tech accessory, 305 NOK
The summer of hippies

River Island lace dress, 190 NOK / J Brand denim jacket, 2.665 NOK / Jeffrey Campbell boots, 1.670 NOK / Roxy cross body handbag, 265 NOK / Round sunglasses, 2.570 NOK / Cath Kidston tech accessory, 240 NOK / Flower hair accessory
party on, love pink

 

Victoria s Secret racer back tank top 150 NOK - victoriassecret.com Short jean shorts 335 NOK - etsy.com Jeffrey Campbell wooden heels 1.670 NOK - nelly.com H M genuine leather handbag 190 NOK - hm.com Nelly Accessories engraved jewelry 76 NOK - nelly.com Black eyewear 25 NOK - amazon.com Nail polish 110 NOK - bloomingdales.com NARS Cosmetics nail polish 110 NOK - narscosmetics.com
peace and love, the yankees
Printed tee, 395 NOK / Madewell denim vest, 535 NOK / Jean shorts, 365 NOK / Converse canvas sneaker, 355 NOK / New Era hat, 385 NOK / Tech accessory, 145 NOK / Vintage eyewear / Yves Saint Laurent lip stick, 195 NOK
a hidden hippie on the beach
Zig zag shirt / Winter Kate cotton vest, 835 NOK / Cotton shorts, 425 NOK / Wedge high heels, 175 NOK / Felt hat, 780 NOK / Great Plains tan belt, 335 NOK / Vintage eyewear, 60 NOK / Tom Ford lip makeup, 290 NOK
Likte dere antrekkene? hvem likte dere best?
Edit: Er dette noe dere vil jeg skal fortsette med?

Outfit - denim

30.07.2012
21:18
Follow on Bloglovin

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb, og er dødssliten. Kommer nok bare til å daffe foran tv'en og dataen resten av kvelden. Ha en fin kveld videre, alle sammen!


Fin flette til jobben, haha!Bukse - bik bok// t-shorte - bik bok// vest - gina tricot// sko - dna

Hva har dere gjort i dag?

Outfit - sommerkos på Gjeving

29.07.2012
23:10
Follow on Bloglovin


Siden jeg er på gjeving hos kjæresten min ble det bare litt ta-det-du-finner-i-bagen-outfit. Selv om det ikke var så varmt i dag, var det deilig å kunne ta på seg shorts og litt tynnere klær igjen!


tubetopp - gina tricot// topp - bik bok// shorts - ?// sko - england// solbriller - h&m

Gårsdagens outfit ++

27.04.2012
11:07
Follow on Bloglovin

I natt har jeg sovet hos kjæresten min, så jeg glemte helt bort bloggingen i går. Derfor kommer outfiten nå!

Topp - Vero Moda // High-waist bukse - BikBok // Belte - H&M // Øredobber og ring - BikBok 


Og sånn ble resten av bildene, hehe

Sånn, da var det gjort! Da er det bare å glede seg til skolen er ferdig for dagen, så jeg kan komme meg hjem og slappe av. Kjenner virkelig at jeg trenger helg, det er jeg sikkert ikke alene om, heller. Ha en fin helg, alle sammen. Og kos dere masse ♥

Hva er deres planer for helgen?

Tilbake - gårsdagens outfit

26.04.2012
10:47
Follow on Bloglovin

Nå er jeg endelig tilbake! Det som alle har ventet på, så lenge!! Wohoo.

Okei.. hvem er det jeg prøver å lure? Sikkert ingen som har merket det en gang. Men hallo, det  må jo være lov å håpe?

Som sagt, så er jeg tilbake fra pausen... igjen... Og nå skal jeg blir mye bedre, jeg lover!! (Føler den setningen var litt kjent?) Uansett, så skal jeg i hvert fall bli flinkere til å blogge, legge ut bilder og oppdatere oftere. Kameraet mitt er for tiden ikke helt som det skal, har litt problemer med å fokusere og sånn, og jeg skal jo ikke skryte på meg at jeg er så teknisk. Så når jeg skulle fikse dette, så endte jeg opp med å ødelegge det enda litt mer. Men nå har jeg skaffet meg egen fotograf og greier, så da blir det bilder dere! Hehe..


"Se på meeg!" hahaha

Topp - Only // Hettegenser - Only // Denimvest - GinaTricot // High-waist bukse - BikBok

HUSK KONKURRANSEN SOM DERE KAN FINNE >HER<

Dagens outfit - Morgendagen

18.01.2012
19:17
Follow on Bloglovin

Egentlig er det vel morgendagens outfit. Har gått med noe annet i dag, men følte for å bytte. Følte meg ikke helt vell i det. Haha! Så da fant jeg like så godt ut av hva jeg kunne ha på meg i morgen. Da sparer jeg jo mye med tid også. Smart, Martine!

Tenkte forresten å legge ut et innlegg med hvordan jeg sminker øynene mine som oftest. Har allerede tatt bildene, må bare redigere de litt, så legger jeg de nok ut. Hørtes det bra ut, eller?
Topp med hull i ryggen - BikBok// Svart høytlivsbukse - Only// Korsring - GinaTricot// Smykke - Hjemmelaget// Ear cuffs - Glitter

Hva synes dere?

Martine Hermansen - konkurranse på bloggen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits