Kosetur til Oslo

03.08.2012
10:50
Follow on Bloglovin

Når dere leser dette innlegget sitter jeg mest sannsynelig på bussen til Oslo. Jeg og bestevenninnen min Maren, bestemte oss for å ta oss en skikkelig kosetur sammen, siden vi ikke ser hverandre så ofte lenger. Så da ble det shopping i Oslo. Bussturen tar ca 3 timer, så derfor dro vi grytidlig! Men jeg har gledet meg som en liten unge helt siden vi fant ut av dette. Skal bli utrolig koselig! 

 
Maren, baker! haha, søtaDette er for så vidt arkivbilder, men tenkte de passet bedre enn ingenting! Her er de nydelige muffinsene vi bakte for litt siden.

Jeg lurer på om jeg kanskje skal lage en innskjøpsvideo når jeg kommer hjem, hva synes dere om det? kommer nok masse bilder også, for jeg har vært så heldig å låne speilrefleksen til Eva, siden mitt er til reperasjon. Og ikke nok med det, men jeg skal også kjøpe meg kamera i morgen! 

Noen forslag til noen shoppingsteder eller spisesteder vi burde gå innom? 

Ha en kjempefin dag ♥

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits