Forfulgt

18.12.2011
00:45
Follow on Bloglovin

I stad var jeg nede på butikken. Jeg skulle kjøpe godteri og noen greier, ikke det at det ble spist.. Tok noen sjokoladebiter, så var jeg mett. Har ikke matlyst lenger, heller. I tillegg til dette, er jeg sykt trøtt. Sover hele tiden.

Men tilbake til poenget, og selve overskriften. Da jeg var på vei ned til butikken, gikk det en mann og en hund foran meg. Han gikk jo så forbanna tregt, så jeg fant fort ut at jeg skulle gå forbi han. Det var da jeg fant fort ut at jeg aldri skulle gjort det. Så fort jeg hadde gått forbi han, begynte pulsen å slå fortere og fortere. Jeg hørte raske trinn bak meg, og merket at bena mine gikk fortere enn jeg egentlig var klar over. Det var både snø og is på bakken, så jeg var redd for at jeg skulle skli og han skulle komme nærmere. Plutselig fikk jeg skikkelig vondt inni meg, og jeg kjente panikken komme. Jeg kom inn i undergangen, og hørte på ekkoet at han var rett bak meg. Jeg var klar til å løpe, men så var jeg plutselig på butikken. Frykten gikk over.Det var bare en helt vanlig mann som var ute og gikk tur med hunden sin. Men det gikk ikke opp for meg før jeg var hjemme, og det var lyst og trygt. Angsten kom tilbake, og det er ikke første gang jeg har vært så redd. 

Før var jeg ikke redd for noen ting. I hvert fall ikke ting som dette. Før var det jeg som måtte følge venninnene mine hjem i mørket og gjennom skogen, men nå er det motsatt. Bortsett fra at jeg nekter for at jeg er redd og vil ikke bli fulgt hjem av noen. Men jeg må innrømme at jeg stadig tar meg selv i å begynne å løpe når jeg hører lyder. Jeg blir redd av ingenting, og skvetter av den minste lille ting, så jeg får helt vondt inni meg.

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits