Utfordrende jul

22.12.2011
13:47
Follow on Bloglovin

Grunnen til at jeg delte den historien i forrige innlegg, var rett og slett bare sånn at dere forstår litt mer hvorfor jeg skriver som jeg gjør, og hvordan det gjenspeiler seg i de fleste innleggene. Dette er på ingen måte en klageblogg, men tanker og følelser må ut, og jeg har funnet ut av at dette er en fin måte. Både så jeg slipper å pøse ut med alt til vennene mine, og så kanskje andre som sliter med noe av det samme, kanskje kan få litt hjelp ut av det. Men hvis det er noen som har problemer, og har vanskeligheter med å dele det med andre, vil jeg virkelig anbefale å blogge om det. Det er som en personlig terapi! Og hvis du ikke vil at kjentfolk skal lese det, gjør du som meg, og lager en bogg som skjuler for de nærmeste.


Når jeg kommer inn til Drammen om forhåpentligvis tre kvarter, skal jeg opp i barnehagen til søstra mi, og få litt omvisning og greier der. Pappa sa hun gledet seg veldig, så får håpe det blir bra. Jeg gleder meg i hvert fall!

Nå sitter jeg på bussen, på vei til pappa i Drammen. Jeg skal feire jula der i år, blir nok koselig. Spennende blir det i hvert fall, med tanke på at søstera mi skal være der. Eller.. så lenge hun gidder, i hvert fall. Hun later som om ingenting har skjedd, som om alt er som før. Det irriterer meg noe jævlig. Ingenting kan bli som før. Skaden er gjort.

Hvor blir det av selvironien?

15.12.2011
11:40
Follow on Bloglovin

Ble dårlig med oppdateringer i går, for jeg var hos kjæresten min mesteparten av dagen. Er så deilig å bare være sammen med han. Det er liksom som om jeg glemmer alt det vonde, og jeg klarer å slappe helt av. 

Merker jeg begynner å bli dritt lei av alt nå. Når jeg kom hjem fra Thomas, var jeg oppe hos en veldig god venninne en tur. Det var kjempekoselig å se henne igjen, og vi koste oss med jentesnakk, akkurat som før. Men så kommer en annen venninne, og vi hadde det kjempefint helt til mot slutten. Da virker det som om alt jeg gjorde var galt. De lo av meg på grunn av noe dumt jeg sa, ga hverandre blikk siden jeg hadde andre meninger enn de. Jeg vet de ikke mener noe vondt, men alt jeg gjør er galt, og jeg kunne virkelig ønske at jeg hadde selvironi fortsatt. Men den er helt borte..


Kjøpte kake i kantina, dessverre var den ikke like god som den så ut til!

Søte Nathalie, med søt tutt


Litt sang må alltid til!

I dag virker som en bra dag, fikk til og med litt søvn i forrige time. Og mer skal det bli i de to neste. Deilig med film, altså! Kan trenge det, for det blir nok ikke så mye søvn i natt, ettersom det er juleball i kveld. Det betyr at det blir minimaalt med blogging også. Tenker jeg legger ut litt bilder, får se! Kos dere i kveld, alle sammen!

Andre som skal på juleball?

Jeg blir rørt til tårer

13.12.2011
22:01
Follow on Bloglovin

Jeg må bare si jeg er helt overrasket over hvor fine folk kan være! Da jeg logget inn på bloggen etter skolen, hadde jeg fått flere flotte kommentarer fra dere. Og det var allerede på det første innlegget på denne bloggen. Jeg ble rørt til tårer over at folk kan bry seg så mye om en de ikke aner hvem er en gang, og det betyr faktisk utrolig mye og vite det. Visse kommentarer rørte meg faktisk til tårer. Men kjenner jeg meg selv godt nok, forsvinner nok den følelsen i løpet av natta. Men det har ingenting med dere å gjøre, tusen hjertelig takk, alle sammen! ♥


Når vi mista bussen. God start på dagen etter skolen..... Var greit sur og pødden da, for å si det sånn!


Her lager jeg en ny header. Det er et stort problem for meg, som dere kanskje ser på koneansiktet mitt?

Og jeg får det ikke til. Får nok bruke den fine, svarte, blanke jeg har nå. Funker greit den?

Dagen i går kan jeg ikke si har vært den beste. Pengene hadde ikke kommet inn, jeg mistet bussen hjem, så måtte vente i byen i over en time, for så å bli henta på bussplassen og dra rett tilbake til arendal. Jeg fløy ut og inn av butikker, heiv av meg genser og bukse minst 15 ganger, for å finne en kjole til juleballet. Det er ikke overdrivelse en gang. I butikken var jeg ganske fornøyd med den jeg endte på til slutt, men jeg har en mistanke om at det var på grunn av at jeg var så lei og sliten og ville hjem, for når jeg kom hjem kunne jeg ikke fordra meg selv i den. 

Hatt en fin dag, dere da? 

 

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits