Tips: Ombre negler

25.02.2013
15:10
Follow on Bloglovin

I dag tenkte jeg å vise dere kjapt hvordan man lager ombre, eller også kalt dipdye negler. Jeg synes det er fint med litt annerledes enn bare helt vanlig basic lakk av og til, og denne typen synes jeg er veldig fin. Det fineste, etter min mening, er å bruke to like farger i forskjellige toner, men det er opptil hver enkelt person, det kan også være fint med to helt forskjellige farger også. Her har jeg valgt å bruke rosa.

Du trenger to neglelakker i forskjellige nyanser. En lys og en mørk. Hvis du vil kan du blande to helt forskjellige farger, som for eksempel svart og hvit. En svamp, du kan bruke hvilken som helst. Jeg har brukt en kjøkkensvamp jeg har klipt til. Du trenger en blank neglelakk, eventuelt en lys, gjennomsiktig rosa (jeg brukte Sugar Daddy fra essie). En plastikklomme eller bakepapir som underlag og noe du kan røre med. Jeg har brukt en q-tips.


Først lakker du et lag med den lyse fargen, og venter til den har tørket helt.


Drypp to klatter med de to fargene på underlaget, og bland de så vidt sammen på midten.


Press svampen fordi over neglelakkene og press den forsiktig på neglen. En av gangen. Rugg gjerne litt frem og tilbake, men ikke for mye!


La det tørke helt, og så fjerner du neglelakken som har kommet på huden, med en q-tips eller en bommulspad som ikke loer. Etter det fører dere på en gjennomsiktig rosa, eller blank neglelakk.
Og slik blir resultatet. Du fører bare på så mange lag med den siste lakken helt til du får det resultat du ønsker. Det ser faktisk litt bedre ut i virkeligheten, og nå har jeg jo påført noen flere lag også. Nå har jeg ikke vært så flink til å få bort alt på sidene, så det må jeg ta nøye senere. Men det går som regel bort etter man har vasket hendene et par ganger.

IKKE GLEM LINKERUNDEN HER

Hva synes dere om ombre-negler?

Har dere prøvd dette før? Hvordan ble resultatet?

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits