Linkerunde

24.02.2013
13:45
Follow on Bloglovin

Da bestemte jeg meg for å ha en liten linkerunde hvor jeg velger ut en blogg jeg liker veldig godt. Jeg trekker ut vinneren en gang i kveld, når jeg har kommet hjem. Det eneste dere trenger å gjøre, er å skrive at dere er med.
Jeg blir også glad om dere deler innlegget videre, ved å trykke på facebook-knappen i bunnen av innlegget, og hvis dere liker facebook-siden min HER. Skriv at dere har gjort det, og jeg sjekker. Lykke til, alle sammen! 

Linke din blogg?

01.08.2012
15:14
Follow on Bloglovin

Oppdatering om linkrunden: Dessverre har jeg utsatt den til i kveld, fordi jeg kom så sent hjem i går, og fikk rett og slett ikke tid. Derfor trekker jeg ut noen i kveld, og dere har fortsatt kjangs!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en liten linkerunde, så nå er det bare og melde seg på, så trekker jeg en vinner i løpet av kvelden!


Nå skal jeg på kino med denne skjønningen, kjæresten min og en kompis. Blir koselig!

Dere må gjerne dele innlegget videre på blogg eller facebook ved å trykke på liker-knappen i bunden av innlegget, eller nevne det i et innlegg  så flere får deltatt. Det øker selvfølgelig også sjansen! Lykke til alle sammen!

Martine Hermansen

Martine Hermansen 18, Tvedestrand
Hei! På denne bloggen vil du finne innlegg med outfits, innkjøp, masse bilder og andre hverdagslige ting. Håper du liker den! Kontakt: martinerhermansen@live.no Instagram: mhartine

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits